10 Spørgsmål om skønhed, Kylie Jenner & om at være glam i Danmark

10 Spørgsmål om skønhed, Kylie Jenner & om at være glam i Danmark

Simone som til dagligt blogger på simonemoelle.dk, beskriver sig selv som fashionable, nørdet og herresød! Og vi kan kun sige ja til alle tre :). Med en misundelsesværdig garderobe, chaneltaske og en Master fra IT-Universitetet, har Simone bådet hovedet og håret på det rette sted.

Hvem har du “hair envy” over?

Jeg elsker generelt når kvinder har lækkert, langt og tykt hår. Gerne noget ud over det sædvanlige. Hvis det skulle være i Danmark, så må det være Emilie Delance (rødmer helt, det er jo mig!), Sandra Willer og Ilirida. De har nok det lækreste hår i blogland. Hvis vi skal kigge på udlandet, så følger jeg f.eks. Kylie Jenner på instagram og snapchat, og selvom hun også nogle gange bruger parykker, så synes jeg bare hun er rigtig god at prøve forskellige hår styles og farver, der passer til hendes ansigt og makeup look.

Hvad er din hyppigste overspringshandling?

Det er nok sociale medier! Jeg er både på snapchat, instagram, Facebook, på et tidspunkt noget der hed Plage. Jeg prøver meget af, er meget nysgerrig og synes det er rigtig sjovt. Men det er virkelig en tidsrøver, så på en måde var det meget rart, da min mobil stjålet for nogle uger siden, for så kunne jeg leve i nuet. Der sker faktisk mange ting, når man ikke er på nettet.

Hvem er din beauty hero?

Jeg synes generelt at vi kvinder i Danmark er dårlige til at embrace beauty og få det bedste frem i os selv, via makeup og lækkert hår. Jeg er stor tilhænger af YouTube, her er der mange dygtige youtubers, der er gode til at inspirere én til at bruge meget makeup og hårstylingsprodukter, men sådan at det alligevel ser naturligt ud. Det bliver jeg meget inspireret af.

Hvad er det bedste beauty råd du har fået?

Mmm det er nok et råd jeg fik for lang tid siden, da jeg var ca. 16 år. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvem det var. Men rådet var at gå op i at bruge nogle dyre produkter til dit hår, om det så er styling produkter som et ghd glattjern, eller shampoo’er, lad vær med at købe discount udgaverne! Den gang tænkte jeg, ej noget pladder, men med årene har jeg –  gennem min blog – fået mulighed for at prøve en masse lækre produkter, blandt andet ghd, som virkelig gør en forskel. Efter at jeg er begyndt på at gå op i at bruge de rigtige hårprodukter, kan jeg se at mit hår er blevet længere og tykkere, end hvad det nogensinde har været før. Så invester i kvalitetsprodukter til dit hår.

Hvis du kun har 5-10 min til at sætte hår?

Så bruger jeg noget tørshampoo med volumen i, så kommer jeg altid lidt ghd Heat Protection i, og så lige hurtigt ghd styleren i gennem, så håret bliver glat og shiny.

Hvad er dit “go-to beauty look” til en date eller fest?

For mig er det vigtigt at have en flot hud. Så jeg går meget op i at bruge produkter som fremhæver min ansigtsform, jeg elsker contouring. Flawless hud er lige mig.

Har du haft en “crazy” hårperiode?

Haha altså det skal lige siges at jeg har aldrig brugt særlig mange penge på at gå til frisøren, og det gjorde min mor heller ikke. Vi lavede alting selv derhjemme. Og en gang ville jeg være mørkhåret, så jeg købte én pakke brunhårfarve til mit lange hår. Det resulterede i at jeg fik sådan bordeaux pletter, fordi der ikke var nok hårfarve, det var mega kikset! Det var nok det mest ærgerlig hårresultat jeg har haft. Jeg tror faktisk ikke at jeg gjorde noget ved det, jeg lod bare de der pletter side i et halvt hår hahah, jeg var hestepige helt ind til benet, så det talte ikke så meget haha.

Hvilket look eller frisure vil du gerne afprøve?

Altså i dagligdagen tror jeg at jeg bruger relativt meget makeup, i forhold til andre kvinder, selvom det ser naturligt ud. Men jeg kunne godt tænke mig at være endnu mere glam i hverdagen, og bare have store Hollywood krøller, fake eyelashes og bare være mega smækker lækker, men jeg tror ikke at Danmark er parat til det endnu, så jeg venter lige nogle år haha.

Hvis jeg skulle prøve noget andet med mit hår, så kunne rigtig godt tænke mig at prøve en page, hvis jeg havde en garanti for, at hvis jeg ikke kunne lide det, så ville mit hår vokse langt igen inden for en uge. Jeg synes at kvinder der kan bære en page, er sexede og classy.

Dit favorit spot i København?

Jeg bor lige bag ved Christianshavn, og har boet der i 6 år. Men har aldrig dyrket det så meget, før denne sommer. Jeg er begyndt at holde meget af Christianshavn, jeg synes der er mange gode små spots.

Hvad er din yndlingssang for tiden?

Altså lige de sidste par dage har jeg hørt Calvin Harris ”How deep is your love” og jeg ser videoen hver gang, selvom jeg har hørt sangen 100 gange, fordi jeg synes at Gigi Hadid er så sexet i den. Hun vifter rundt med sit flotte lange hår i videoen. Ellers er jeg ret stor fan af The Weeknd.

Vil du have mere af Simone, så kan du følge hende her:

simonemoelle.dk

instagram.com/simonemoelle

Snapchat: simone-moelle

Ingen Kommentarer

Post Kommentar