3 beauty idéer til Nytårsaften

3 beauty idéer til Nytårsaften

new

Nu er der ikke længe til at vi skal springe ind i det nye år! Har du fundet ud af hvad du skal have på? I år har jeg et luksus problem, jeg har nemlig hele tre kjoler som jeg overvejer til Nytårsaften. En sort klassisk kjole der er firgursyet, en satin maxikjole i en lækker peachy farve og en nederdel og top fyldt med palietter. Beslutninger, beslutninger! Alt efter hvad jeg vælger at hoppe i, så skal min makeup og hår også passe til. Nytårsaften er den fest hvor man må give den ekstra gas med makeup og hår! Læs med når jeg giver dig lidt beauty inspiration til den store aften.

1. Sparkle

Man må gerne gå “all in” denne aften! Derfor er glimmer det perfekte valg. Det kan bruges på et væld af forskellige måde. Dup det på din øjenskygge, læber, negle eller i håret. Vælg dog gerne et sted at fokusere din glimmer, så det ikke bliver for meget. Du kan også vælge at bruge en mere finkornet glimmer på dine kindben eller kraveben. Til glimmer looket vil jeg vælge et mere glat og “sleek look”. Glat håret med platinum styleren og tilfør ekstra shine med Final Shine Spray. Du kan vælge at have det løst med en sideskilning, eller kører det stramt tilbage i en hestehale.

2. Rainbow

Frigør din indre enhjørning med regnbue trenden! Jeg har spottet flere på instagram, der har brugt regnbuefarvet highlighter, øjenskygg og læbestift. Jeg kunne godt finde på at lave et diskret look på øjnene, med de sarte nuancer. Håret ville jeg lave bølger i med Classic Wave Wand. Det ville passe godt til eventyr looket, da den laver smukt fald og naturlige bølger.

3. Classic

Du kan også køre den helt klassiske stil, dog med et lille twist. Lav fx smokey eyes og nude læber, men tilsæt lidt navyblå farve og perlemorsshine. Det giver et super lækkert look til din smokey eyes. En anden klassiker er winged eyeliner og røde læber. Giv de klassiske røde læber et strejf af guld, ved at påføre lidt guld på din amourbue. Ingen ville kunne modstå kombinationen af dybrøde læber og glimtende guld. Lav glam krøller med Soft Curl Tong, som giver dig store Hollywood krøller. En frisure som passer godt til den mere klassiske makeup.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar