3 beauty trends at investere i og 3 at undgå

3 beauty trends at investere i og 3 at undgå

snapchat makeup, pels negle, Anastasia Beverly Hills’ ‘modern renaissance palette’., beach waves hår, dewy skin

Der dukker hele tiden nye beauty trends op, både på de sociale medier og på catwalken. Men hvilke skal man gå efter, og hvilke er måske allerede overstået inden de kom i gang? Vi har kigget nærmere på hvad du skal investere i og hvad du bør undgå.

Hot!

1. Warm tones

Hvis du er beauty interesseret har du sikkert spottet Anastasia Beverly Hills’ ‘modern renaissance palette’. Den indeholder en masse varme, lyserøde og rødlige nuancer, som er de farver der hitter på de sociale medier for tiden. Kvaliteten af øjenskyggerne skulle ganske enkelt være helt fantastisk, og hvis man er til de varme nuancer, så er det helt klart en palette som er værd at investere i.

2. Beach waves

Hvem ville ikke ønske, at de havde flotte naturlige bølger i håret? Trenden har været her længe, og den forsvinder nok ikke lige foreløbig. Looket er især noget vi i Skandinavien er helt vilde med! Der er vi mere til det “casual glam” look og det kan du netop opnå med ghd’s Cassic Wave Wand.

3. Glowy skin

Det tredje som alle taler om for tiden er “flawless” og naturlig hud. Her er det highligteren der skal til, for at give dig det perfekte look! Find en god og pigmenteret highlighter eller highlighter palette, så du kan mixe farverne og skabe dit helt eget look. På den måde kan du tilpasse nuancerne, så de passer perfekt til lige netop din hudtone. Både Nars og Benefit har nogle fantastiske highlightere.

What?

1. Furry nails

Det kan være super flot, når folk bare kan det der med neglelak! Det kan altså også være det modsatte, når man begynder at pynte neglene med for mange perler, pels og snore! En lidt morsom trend, som også er spottet på catwalken er pelsede negle! Her i år har vi set en stor trend med faux pels på sko og stiletter, men vi tor altså ikke på at trenden holder på neglene!

2. Oily hair

En del modeshows i år, fremviste modeller med “greasy hår”. Det ser super cool ud på catwalken, men det er nok ikke en trend vi ville kaste os over til hverdag. De fleste ville nok tro at man havde glemt at vaske hår, hvis man gik rundt med en ordentlig omgang vaseline i håret.  Gå hellere efter en “slicked back” frisure, hvor du bruger en masse hårspray, som ikke giver dig det “fedtede” look.

3. Snapchat makeup

Vi elsker snapchat, det er slet ikke det! Men cute hunde-filter og bambi pletter er nok bare bedst på app’en. Sjovt var det dog til Desiguals modeshow, hvor modellerne havde fået snapchat filter makeup og hår. Vi kunne dog godt overveje blomsterkronen in real life :).

Ingen Kommentarer

Post Kommentar