3 beauty trends fra Copenhagen Fashion Week AW17

3 beauty trends fra Copenhagen Fashion Week AW17

Billeder fra Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week er kendt verdenen over, og vores scandi chic mode, tiltrækker branchefolk fra nær og fjern. I sidste uge var København endnu engang centrum for et nordisk modemekka. Udover at der blev fremvist en masse smukt tøj, så vi nogle nye, spændende beauty trends på catwalken. Læs med når vi viser dig tre looks, som vi var ekstra vilde med under modeugen.

A pop of colour

Modellerne til GANNI’s show, havde alle sammen en flot og naturlig hud, neutrale læber og et lille hint af orange og rød i hver øjenkrog. Looket var afslappet og elegant på samme tid. Fælles for mange af modellerne var, at håret var stylet med naturlige bløde krøller. Nogle havde fået det forreste hår sat tilbage, mens andre var helt korthåret. Et smukt og romantisk look, som passede godt til GANNI’s AW17 tema Love Society. Håret var tilpas casual og messy, i smukt sammenspil med den mere naturlige makeup, som havde fået kant i form af de orange og røde dekorationer ved øjnene. Diskret og så alligevel opsigtsvækkende.

Dark liner

Til Baum und Pferdgarden AW17 showet, havde alle modellerne fokus på øjnene, med en bred, smudgy, mørk eyeliner under øjet, samt en ferskenfarvet skygge på hele øjenlåget. Resten af makeuppen var holdt naturlig, som var noget man så gentagne gange, til flere modeshows. Der var to typer hår looks til showet. Det ene look var håret redt tilbage med lidt skum og igen så vi det mere naturlige hår, med blødt fald og pandehår. Du kan selv skabe det flotte hår med Soft Curl Thong. For at få looket mere naturligt og mere casual, kan du bruge Narrow Dressing Brush, til at rede lidt i krøllerne, og toupere en smule ved rødderne.

Slicked back ponytail

Looket på modellerne til By Malene Birger AW17 showet, var anderledes end til de andre to shows. Modellerne havde nemlig enten røde eller nude læber og stramme hestehaler med masser af glans. Det var super elegant, og passede perfekt til tøjet der blev vist frem! Udover de røde eller nude læber, bestod makeuppen af en flot, “glowing” hud og let markerede øjne, med naturlige brune øjenskygger, samt mørk eyeliner på både den øverste og nederste vippekant. Håret kan laves med platinum styleren, som efterlader håret glat og med op til 20% mere glans. Red håret tilbage, og saml det i en stram hestehale med en gennemsigtig gummielastik. Slut af med Final Shine Spray, som giver en smuk glans.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar