3 Beauty Trends fra CPH Fashion Week SS17

3 Beauty Trends fra CPH Fashion Week SS17

ss17 skønheds look, ss17 beauty runway, ss17 cph fashion week, ss17 modeuge, ganni look, stasia look, marlene birger ss17

Billeder fra Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion week, løb af stabelen i sidste uge, og som sædvanlig, var der mange flotte og vilde looks, blandt de forskellige mærker. Læs med når vi kigger nærmere på tre trends fra modeugen.

Malene Birger

Modellerne i Malene Birgers show, var stylet meget naturligt med et let, pastelfarvet makeup, og et super fint og elegant fald i håret. Meget California inspireret.

Du kan nemt selv genskabe det enkle og fine look, ved at spraye lidt root lift spray ved hårrødderne, inden du fønner håret. Det giver en flot volumen på toppen. For at skabe lidt bevægelse i håret, kan du lave fine bølger med creative curl wand. Når krøllerne er kølet af, reder du dem igennem med en børste, for at samle dem og børste dem lidt ud, og til sidst slutter du af med lidt hårspray, for at holde frisuren på plads.

Stasia

Stasia Copenhagens modeller var stylet med en vild makeup, sammen med super straight hair, som gav lidt kant til de smukke, klassiske blonder.

Genskab selv looket ved at påføre ghds straight & smooth spray, inden du fønner håret, som beskytter håret mod varmen og gør at frisuren holder længere. Når håret er tørt, bruges platinum styleren til at glatte håret. Afslut med hårspray og final shine spray, for at give håret lidt mere glans.

Ganni

Gannis show, havde space cowboy som tema. Modellerne var stylet med laid back “greasy hair”, nogle havde en naturlig makeup, mens andre havde en mere space inspireret makeup på, i vild orange og kraftig grøn.

For at genskabe looket, skal du starte med at bruge total volume foam i tørt hår, for at skabe et casual laid back look som det, modellerne havde i showet. Red håret igennem med narrow dressing brush, for at samle håret. Brug derefter smooth & finish serum i spidserne, og afslut af med en masse hårspray i toppen. Giv frisuren ekstra shine med lidt final shine spray.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar