3 beauty trends til efteråret

3 beauty trends til efteråret

efterårsmakeup, efterårs hår, dewy skin, dewy hud, smokey eyes, hestehale, lækker hud

Vi har set  mange forskellige trends, fra de forskellige fashion shows. Alt lige fra guldringe i håret, som blev set på Valentinos modeller, til vinrøde glitterlæber og guldfarvet graphic liner. Læs med når vi fortæller dig om tre af efterårets trends, og hvordan du selv kan skabe dem.

1. Dewy skin

Dette er en af de helt store trends dette efterår! Mange af modellerne på catwalken, havde en frisk og sund hud, med en ferskenfarvet blush på kinderne. Du kan selv skabe dette look, ved at fugte huden godt med en dagcreme, inden du påfører din foundation eller BB-cream. Påfør highlighter på kindbenene og næseryggen, for at give en glowy effekt, og slut af med lidt peachy blush. Det smukt og naturligt look.

2. Low tousled ponytail

Giambattista Vallis modeller var stylet med en lav, pjusket hestehale. Gør dem kunsten efter, ved at toupere det ganske let med narrow dressing brush. Spray derefter håret med Final Fix Hairspray, for at give det tekstur, inden du sætter det i en lav hestehale. Brug en gennemsigtig elastik og skjul den, ved at vikle en lille tot hår rundt om roden på hestehalen, fæstn den med en hårnål. Afslut med mere Final Fix Hairspray.

3. Light smokey eye

Modellerne til Armani Prives show, havde alle en lys smokey eye-makeup i grå og hvide nuancer. For at genskabe looket, skal du lægge en mørkegrå øjenskygge på den yderste del af øjenlåget, samt langs vippekanten og globelinjen. Tone den med en hvid eller lysegrå øjenskygge, ind mod den inderste øjenkrog. For at gøre det mere “smokey”, kan du bruge en blød kohl eyeliner, som du lægger langs den øverste vippekant, samt langs den yderste tredjedel af vipperne under øjet. Derefter blender du ud med en blød makeuppensel. Slut af med et godt lag mascara.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar