3 blonde hårtrends til efteråret

3 blonde hårtrends til efteråret

Blond hår går aldrig af mode, men hvilke nuancer der hitter, ændrer sig gennem sæsonerne. Vi ser de smukke lyse lokker på et væld af celebs og dette efterår er der bl.a. fokus halo bayalage. Find ud hvad det er og hvilke blonde toner du skal gå efter!

Golden tones

Hen over sommeren har du måske været ude at rejse, og har fået en flot, solbrun farve. En gyldenblond nuance vil komplimentere din hudtone super flot, og det vil se ud som om at dit hår er blevet bleget naturligt af solen. Se bare Gigi Hadid, som altid har flawless hår, i en smuk gylden farve. Få hjælp af din frisør til at finde den nuance som passer perfekt til dig, så du er sikker på at gå glad fra salonen. Til de gyldene lokker ville det være perfekt at style det med bløde bølger, som du nemt at kan lave med Classic Wave Wand.

Icy blonde

Denne blonde farve har været populær i et godt stykke tid, og det ser ikke ud til at den er på vej ud ad modebilledet. Det kan komme til at tage et par salonbesøg at opnå den helt rigtige lyse tone i håret. Det er også god idé at investere i en silver shampoo til at neutralisere alle de gule nuancer som kan komme i håret, så det beholder sin flotte kolde farve. Her kan det være super flot at glatte håret helt med Platinum styleren, for at opnå et stilrent og elegant look.

Halo bayalage

Bayalage har været på alles læber det seneste års tid, og nu er der kommet en ny version af den populære trend. Få lavet nogle lysere highlights ved hårrødderne, så du virkelig får spil i håret. Ved at lave highlights på den måde, og tone dem ud i en klassisk bayalage, giver det effekten af at du har en “glorie”, når lyset rammer håret – deraf navnet halo. Det rammer ansigtet smukt og diskret ind, og giver håret et friskt pust. Fremhæv farvespillet endnu mere, ved krølle små sektioner med Creative Curl Wand.

2 Kommentarer
 • Julie Stellfeld Rasmussen

  16. august 2017 at 13:49 Svar

  Der mange flotte blond farver mit ønske er at blive naturlig baby blond 10.01 men kunne godt tænke mig nogle tips til blive det da jeg er naturlig mørkhårede kommune farvet ville sæt meget pris på nogle tips da mit hår kan blive nemt rødt i stedet for lyst som foreksemble de farver man køber i supermarked

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   18. august 2017 at 16:06 Svar

   Hej Julie,

   Tusind tak for din kommentar! Det er et super godt spørgsmål :). Så godt at jeg tænker vi må lave en blog artikel om det! Stay tuned, mens jeg får nogle gode råd af vores frisører <3

   Kh Emilie

Post Kommentar