3 Boxer Braids looks

3 Boxer Braids looks

boxer-braids, fletninger

Fletninger går aldrig af mode, og der findes et hav af forskellige varianter. Det sidste stykke tid, har de såkaldte boxer braids taget verden med storm, og de florerer rundt på de sociale medier. Der findes ikke kun de klassiske boxer braids, men også andre cool varianter. Vi har lavet tre forskellige looks, som du kan se nedenfor.

Classic Boxer

De klassiske boxer braids er dem vi ser mest af for tiden, specielt på instagram. Her starter du med at lave en midterskilning hele vejen ned til nakken. Tag den ene del af håret væk, så det ikke er i vejen, når du skal flette den anden del. Tag derefter delen med løst hår og begynd at dele det øverste hår i tre dele. For at få fletningen til at ligge udenpå, lægger du det hår du tager med ind i fletningen når du fletter, indenunder fletningen. Når du fletter håret bagud, lægger du mere hår til, hver gang delene krydser hinanden. Det er bedst at flette så stramt som muligt, da det gør det lettere at trække fletningerne lidt ud senere, for at få dem større. Fæstn fletningerne med en gennemsigtig elastik og spray let over med Final Fix Hairspray, for at give hold til håret.

Double braided

Denne variant skaber du næsten som det første look. I stedet for at flette hele vejen ned, slutter du ved nakken og laver en hestehale. Lav derefter tre små almindelige fletninger. Derefter krydser du de små fletninger og afslutter med en elastik. Du kan hive lidt i fletningerne, for at skabe mere volumen.

Loose Boxer

Samme udgangspunkt som det første look. Dog stopper du med at flette, når du når til nakken. Derefter tager du en hårtot og snurrer rundt omkring elastikken, for at skjule den. Fæstn med en hårnål. Det resterende hår krølles med Classic Wave Wand, som giver naturlige og fine bølger.

2 Kommentarer

Post Kommentar