3 catwalk beauty trends som du kan bruge til foråret

3 catwalk beauty trends som du kan bruge til foråret

Modeugerne er i fuld gang verden over, men inden vi tager et kig på AW17 trends, har vi fundet 3 kommende forårs tendenser frem. Vi glæder os til lysere dage og duften af forår! Flere solskinstimer, betyder også nye og mere sommerlige beauty trends fra catwalken. Læs med når jeg deler 3 af mine favoritter.

“No makeup” makeup

Du har måske hørt om trenden før, og til foråret er den kommet for at blive! Som navnet antyder, er makeuppen så let og naturlig, at det knap nok ser ud som om du har noget på. Det var en trend man så hos bl.a. Isabel Marant og Michael Kors, hvor modellerne kun fik dækket småting med concealer. Der er fokus på lækker hud, pæne bryn og en naturlig glow. Også celebs som Kim Kardashian har været på covers og haft billedeserier i Vogue, hvor hun rocker det mere naturlige look. Så væk med kraftig contouring og dæk kun huden, hvor der er behov for det. Red brynene let igennem med lidt hårlak. Bryn enten en neutral eller tinted læbepomade, for at fuldende det naturlige look.

80’s side swept hair

En af de trends, som fangede min opmærksomhed, var det lækre side swept hår, som man så på catwalken til Alexandre Vauthiers show. Modellernes hår var side swept med en kraftig sideskilning, fine bølger og en masse volumen, og mindede om 80’erne på en meget stilet og moderne måde. Skab selv looket ved at lave løse bølger i håret med Soft Curl Tong, og brug den spidse ende af Narrow Dressing Brush til, at lave en lige sideskilning. Før resten af håret, fra den side hvor du laver skilningen, om til nakken og fæstn med hårnåle.

Coral tones

Ved mange af den kommende sæsons shows, havde modellerne en meget farverig makeup, men min favorit er Armani’s version af makeuppen, som var mere afdæmpet. Modellerne havde en fin koralfarvet øjenskygge på hele øjenlåget. Kinderne havde fået diskret farve og læberne en koralfarvet gloss. Looket var virkelig flot og gennemført, og passer perfekt til sommeren! Den koralrøde farve vil passe ekstra godt til blå øjne, da farverne komplimenterer hinanden super fint. Når du har fået lidt solskin, kommer den flotte koralrøde nuance til at poppe endnu mere!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar