3 couture looks vi elsker!

3 couture looks vi elsker!

Vi har kigget nærmere på nogle af de smukke looks til sommerens modeshows. Der har blandt andet været fokus på fine pastelfarver, glitter og super flotte frisurer! Idéer som er perfekte sommernes festivaler, feriefrisure eller festlook. Læs med når jeg viser dig tre af mine favorit couture beauty looks.

Decorated braid

Opgrader din hverdagsfrisure ved at binde et lille stykke stof, eller et lille tørklæde rundt om elastikken på din fletning. Modellerne til Schiaparellis show havde fået lavet en ganske almindelig fletning omme ved nakken, og havde fået bundet et sort stykke tyl omkring elastikken. Det giver frisuren et friskt pust, og gør den mere anvendelig til f.eks. fest. Du kan også pynte en hestehale eller andre opsatte frisurer på denne måde, hvis du vil give dit hår lidt mere wow faktor!

Seeing stars

Dior havde givet modellerne til Maria Grazia Chiuri’s show en fin og elegant Coachella makeover. Modellerne havde en meget let og naturlig makeup, og så havde de små stjerner, hvor man normalt ville bruge highlighter, som på kindbenene og i øjenkrogen. Trenden er perfekt til musikfestivaler! For at få stjernene til at sidde kan du bruge den lim, du bruger til at påføre falske øjenvipper. Sæt enten en masse små palietter fast på kindbenene, eller en enkelt stjerne under øjet.

Hair-and-ear accessory

Giv dine statement smykker den opmærksomhed de fortjener, ved at sætte håret tilbage. Modellerne til Georges Hobeika’s show havde helt glat og shiny hår. Den øverste halvdel af håret, var sat stramt tilbage i en lille knold, som passede helt perfekt til de store øreringe, modellerne havde på. Du kan selv skabe looket med vores prisvindende Platinum styler, som giver et ekstra glansfuldt resultat, grundet den innovative teknologi. Slut af med at rede håret igennem med Final Shine Spray, for at give håret ekstra glans.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar