3 frisurer der får dit ansigt til at se slankere ud

3 frisurer der får dit ansigt til at se slankere ud

etager hår

Contouring har været på alles læber de seneste år, men noget andet som kan være med til at få dit ansigt til at synes slankere, er din frisure! Hvis du som mange andre kvinder, har et mere rundt ansigt, så læs når vi guider dig til hvilke frisurer, som er specielt gode til dig!

1. Long bob

Den lange bob eller page, har været populær på det seneste, og denne frisure vil klæde et rundt ansigt rigtig godt! Frisuren er set på celebs som Jennifer Lawrence, Chrissy Teigen og Selena Gomez, Den kan laves i mange forskellige versioner. Håret skal klippes til under kæben, eller helt ned til kravebenene, alt efter hvad du selv er til. Det indrammer ansigtet, og får det derfor til at synes slankere. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af frisuren, kan du lave flotte bølger i håret, med curl hold spray og classic wave wand. Afslut med final fix hairspray, for at holde krøllerne på plads hele dagen.

2. Long layers

Hvis du ikke vil af med dit lange hår, så få klippet nogle etager. Ligesom en page, indrammer etagerne ansigtet pænt, og giver et blødt look som klæder de fleste. Et tip hvis du har et rundt ansigt, og vil have denne frisure, er at få mest volumen i det nederste af håret, da for meget volumen på toppen og siden, vil få dit ansigt til at se rundere ud.

3. Side swept bangs

Hvis du gerne vil trække opmærksomheden mod dine øjne, er det værd at prøve side swept bangs! Det skal klippes til midten af næsen eller længere, og ikke være for ‘skarpt’ klippet, hvis du vil have ansigtet til at synes slankere. Der kan laves side swept bangs til både en lang page, og frisuren med etager. Så der er rig mulighed for at prøve sig frem, og finde ud af, hvad der klæder lige netop dig bedst.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar