3 Frisurer med fletninger – boho chic, fishtail braid & french twist

3 Frisurer med fletninger – boho chic, fishtail braid & french twist

fletninger

fl06

sildebensfletning, sildebensflet

Fletninger er super flotte, både til hverdag og til fest. Der findes så mange forskellige slags fletninger, så du kan hele tiden variere. Du kan enten holde det pænt og yndigt, eller hvis du ønsker et lidt mere boheme look, gøre dem lidt mere “messy”. Læs med når vi guider dig til 3 looks.

French twist

Denne fletning er god til de dage hvor du synes håret er lidt umuligt. For at få fletningen til at ligge på ydersiden i stedet for indad, ligger du håret under, i stedet for over når du fletter. Begynd helt øverst med fletningen. Tag en tot med i hver side, mens du arbejder dig ned gennem håret. Når du når til nakken fletter du færdigt og afslutter med en gennemsigtig elastik. For at skjule elastikken, tager du en tot hår og sno rundt omkring og fæstner med en hårnål. For at få et mere boho look, trækker du lidt i fletningen. Start oppe fra og arbejde dig ned igennem håret, vær ikke bange for at trække i fletning. Nu har du et cool look, afslut med Final Fix Hairspray

Fishtail braid

Denne fletning er meget nemmere end man lige tror. Start med at lave en hestehale. Derefter opdeler du hestehalen i to, så tager du en lille tot yderst fra højre og samler til venstre. Og så gør du det modsatte, en lille tot fra venstre til højre. Fortsæt med at flette skiftevis de yderste totter hen over hinanden. Når du har flettet det hele, samler du enden med en transparent elastik. Du kan nu tage den øverste “snyde elastisk” ud, den var kun for at hjælpe med at holde håret sammen og på plads. For at gøre den lidt fyldigere og mindre “pæn” kan du trække lidt i fletning, indtil du får det ønskede resultat.  Slut af med lidt Final Fix Hairspray og du er klar!

Boho chic

Start med at dele dit hår lige over ørerne og tag en elastik rundt om. Så går du i gang med at lave en sildebensfletning ud af hestehalen. Afslut med en transparent elastik. Træk i fletningen så den får mere fylde. For at skjule den øverste elastik, tager du en tot hår og sno rundt omkring og fæstner med en hårnål. Lav derefter to små almindelige fletninger, på hver side af din sildebensfletning.  Så er det tid til at krølle resten af håret med classic soft tong.  så det får tekstur. Afslut med Final fix hårspray.

 

1Kommentar

Post Kommentar