3 frisurer med fletninger

3 frisurer med fletninger

sildebensflet

Frisurer med fletninger passer godt til forårsfester, solskin og blomstrende enge. Vi har lavet tre looks til dig, som du nemt kan genskabe.

Løs sildebensflet og krøller

Til dette look har vi lavet en løs sildebensfletning. Du starter med at tage to sektioner af hår fra hver side. Du behøver ikke være super præcis, da det skal være et casual look. Har du ikke prøvet at lave en sildebensfletning før? Det er nemmere end man lige tror. Håret deles i to sektioner, derefter tager du en lille tot fra højre side og lægger over til venstre sektion. Sådan fortsætter du hele vejen ned. Afslut med en gennemsigtig hårelastik. Derefter krøller du resten af håret med Creative Curl Wand, for et lækkert og krøllet look.

flettekrans rundt om hovedet

Forårskrans

Denne frisure er super enkel og samtidig sikrer den at dit hår bliver på plads hele dagen. Som det forrige look laver vi sildebensfletninger. Denne gang på hver side af hovedet. Når du har flettet to fletninger, så placerer du den ene fletning under den anden. Fastgør dem med hårnåle under hår, så hårnålene skjules. Resten af håret kølles med Classic Wave Wand, for at lave bløde bølger og smukt fald. Spray først håret Curl Hold Spray, så holder krøllerne hele dagen. Afslut med med Final Fix Hairspray.

sidefletning

Sidefletning og bølget hestehale

Er du vild med fletninger, men vil du gerne have håret væk fra ansigtet? Så er denne frisure perfekt til dig! Tag en sektion af hår foran og del den i tre. Begynd at flette en helt almindelig fletningen, men tag en lille tot af hår med, hver gang du krydser håret. På den måde får du en flot sidefletningen, der følger ansigtet. Når du når til baghovedet, fletter du resten af fletningen almindeligt og lukker den med en gennemsigtig elastik. Tag resten af dit hår op i en hestehale. Derefter tager du fletningen og tager den over hestehales elastik, den fæstnes med et par hårnåle på undersiden af hestehale. Hestehalen krølles med Soft Curl Tong, som giver store bløde krøller. Husk at bruge Final Fix Hairspray til sidst, for at give et bedre hold.

2 Kommentarer

Post Kommentar