3 frisurer som bryllupsgæst

3 frisurer som bryllupsgæst

Bryllupssæsonen er i gang og måske skal har et bryllup eller to du skal til, til sommer. Der findes mange flotte frisurer, og tilmed nogle du selv kan lave. Vi har fundet tre forskellige typer frisurer, som vi guider dig igennem, så du bliver fin til sommerens bryllupper!

Semi formel

en wavy half updo er perfekt til et mere afslappet look, og hvis du ikke er så for at alt håret er sat op. Prep håret med Total Volume Foam og brug en føntørrer til at arbejde produktet ind i håret. Så får du både volumen og godt hold til frisuren. Krøl håret med Classic Wave Wand, og krøl gerne håret i forskellige retninger, så du får naturlige bølger i håret. Sæt derefter det øverste af håret op, og sæt det fast med et flot hårspænde! Du kan trække lidt af det forreste hår ud af spændet, for at ramme ansigtet ind.

Casual

En lav knold er altid en sikker vinder. Den kan laves meget elegant, men kan også gøres mere messy og chic. Prep håret med Root lift spray, for volumen og tekstur i håret. Arbejd produktet godt ind med føntørreren, inden du begynder at krølle håret. Det er lettere at arbejde med håret, når det har en god tekstur og krøller, end når det er helt glat. Krøl håret med Creative Curl Wand, og lad krøllerne køle ned, inden du begynder at sætte håret op. Sæt håret op i en tilfældig knold, og brug evt. nogle hårnåle for at sikre den. Du kan også flette eller sno håret i den ene siden, for en mere romantisk feeling. Til sidst kan du forsiktigt trække i det forreste hår, så frisuren ser mere tilfældig og afsleppet ud. Spray til sidst med hårspray, for at give hold til frisuren.

Trendy

Har du en lang bob, er denne trendy og populære frisure perfekt til dig. En wavy lang bob er nemlig en storfavorit denne sommer. Hvis du har længere hår, er det også fint med løse, romantiske bølger.Bølgerne kan du lave med et glattejern, og her skal styleren helst ikke være alt for længe i håret, da vi ønsker bølger og ikke krøller. Spidserne skal holdes glatte, så du skal ikke trække glattejernet helt ned. Husk at bruge varmebeskyttelse i håret, så det ikke tager skade af varmen fra styleren.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar