3 frisurer som passer til statement øreringe

3 frisurer som passer til statement øreringe

statement earrings

Denne sæson er store statement øreringe in – jo større jo bedre! Men hvilken frisure er egentlig bedst, når man vil vise sådan et par øreringe frem? Vi har set forskellig bud på catwalken, læs med når vi giver dig tre bud på festlige frisurer som passer til årets accessory hit.

Stram hestehale

Sæt håret op i en stram hestehale. Om du vælger at sætte den højt eller lavt er op til dig. Begge dele er trendy, så længe at den er helt glat. Brug platinum styleren for at få håret helt smooth og skinnende. Sno en tot hår rundt om elastikken for at skjule den. Hvis du laver en lav hestehale, så prøv med en sideskilning, som kan give looket mere kant. Begge dele er super cool, og fremhæver øreringene rigtig flot!

Romantisk knold

Statement øreringe kan hurtigt give dig et meget markant look. Det kan du bløde op med en romantisk knold, som gør det feminint og stadig viser øreringene frem. Inden du sætter det op, laves der fylde og krøller med Soft Curl Tong. Lad noget af det forreste hår hænge løst, for at give det et touch af boheme.

Bløde bølger

Hvis du ikke har lyst til at sætte håret op, er det også super flot at have det løst og evt. sætte det om bag øret. For at komplimentere dine statement øreringe, kan du lave lækre bølger med Classic Wave Wand. Et look som både er fashionabelt og perfekt til fest.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar