3 frisurer til bryllup

3 frisurer til bryllup

frisurer til bryllupper, brudehår, bryllupsgæst hår

Skal du snart stå brud eller måske være brudepige, men mangler idéer til en fin frisure? Der findes frisurer man let selv kan lave, hvis man har øvet sig lidt på forhånd. Her er 3 fine bryllupsfrisurer, som passer godt hvad enten du selv er brud, brudepige eller gæst.

Romantisk

Selvom alt håret er sat op i denne frisure, er der stadig behov for at preppe håret, inden du begynder med opsætningen. Spray håret med Heat protection Spray, og krøl det derefter med Classic wave wand. Håret vil nu være meget lettere at arbejde med, da du har givet det tekstur. Først tager du en del af håret fra, som skal flette til sidst. Sæt det fast med et spænde, så sektionen ikke er i vejen. Derefter tager du en del af håret på begge sider, del fra skilningen og ned mod øret. Sæt håret væk med et spænde, til du skal arbejde med den del. Det resterende hår, samler du i en lav knold, med en gennemsigtig elastik. Træk forsigtigt i knolden, så den bliver mere fyldig. Nu kan du tage delen med hår fra højre side, som du lægger hen over knolden og fæstner med en hårnål på undersiden. Gør det samme med den venstre side. Til sidst, fletter du den sidste tot hår, og lægger over knolden. Fæstn med en hårnål. For at få fletningen større, trækkes der forsigtigt i den. Afslut med en god omgang Final Fix Hairspray.

Klassisk

Red hele håret igennem med oval dressing brush, så det er helt glat og frit for knuder. Har du krøllet hår, kan du bruge vores Platinum styler, for at gøre håret helt glat og blankt. Del derefter håret op i to dele, del med fingrene fra ørerne og nakken. Fæstn den øverste del med et spænde. Den nederste del, som hænger ned, kan du toupere med narrow dressing brush, det giver både bedre hold og mere volumen til frisuren. Spray let over touperingen med Final Fix Hairspray. Så samler du håret og sætter det i en lav knold. Nu kan du gå tilbage til den øverste del hår, og den deler du i tre, en i midten og en på hver side. Touper først den midterste del, og spray med hårspray. Tag derefter håret bagud, og fæstn med en hårnål. Det sidste hår fra totten, lægger du rundt om knolden. De sidste to dele, skal også touperes og lægges rundt om knolden. Fæstn med hårnåle, så det sidder ordenligt fast. For at frisuren holder hele dagen, er det vigtigt at spraye godt med hårspray. Ønsker du mere shine til dit hår, kan du afslutte med at spraye frisuren med Final Shine Spray.

Bohemian

Begynd med at preppe håret med Curl Hold Spray, så krøllerne holder hele dagen. Den beskytter samtidig håret mod varmen fra krøllejernet. Del derefter håret op i mindre sektioner, så du får krøllet hele håret. For store og voluminøse krøller er Classic Curl Tong, super god. Den giver naturlige, store krøller i håret. Når du har krøllet hele håret, skal du huske at lade dem køle af, før du begynder at røre ved dem. Derefter børster du forsigtigt håret igennem, så krøllerne samler sig. For mere volumen på toppen, kan du toupere med narrow dressing brush og derefter spraye over med Final Fix Hairspray. Tag en del af håret fra hver side, som twistes bagud. Fæstn på midten med et par hårnål. For at få frisuren lidt mere messy og boho, kan du trække forsigtigt i snoningerne. Husk at spraye godt med Final Fix Hairspray, så frisuren bliver holdt på plads. Du kan enten stoppe her, eller pynte frisuren med lidt med fine blomster, spænder eller anden pynt, der passer til din kjole.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar