3 hårfarver du må prøve!

3 hårfarver du må prøve!

sombreplatinumbronde

Når vi gerne vil have et nyt look, betyder det ofte et besøg hos frisøren. Den rigtige farve og klipning, fremhæver ansigtet og giver os den fornyelse, vi nogle gange har brug for. Vi har fundet 3 hårfarver, som du må prøve! Læs med, når vi fortæller om de hotteste farver i øjeblikket.

Bronde

Denne hårfarve er blevet super populær, og er en af de hotteste trends denne sommer. Hårfarven er en blanding af brun og blond, deraf navnet “bronde”. Adskillige celebs har kastet sig ud i denne trend. Bl.a. modellen Gigi Hadid, som har den perfekte “bronde” farve, med gyldne toner af både brun og blond. Dette er en farve, som kræver en tur til frisøren, som vil kunne mikse den helt perfekte farve til dig. “Bronde” er en farve der passer til de fleste. Det gælder om at finde en helt rigtig nuance, som passer lige netop din hudtone.

Platinum blond

Platinumblond hår er efterhånden en klassiker, bare tænk på Marilyn Monroe. Dette look er også super populært, dog med et moderne twist. Hvis du har en gul undertone i håret, vil det klæde dig med kolde og hvide/sølv nuancer. Har du derimod en rød undertone, vil det sandsynligvis klæde dig bedst, med en mere gylden nuance. Det kræver en dygtig frisør til at lysne dit hår, og det kræver pleje at vedligeholde farven. For at pleje håret, anbefaler vi ghd advanced split end therapy, som forebygger slitage og lukker spaltede spidser.

Sombre

Nu er det tid til at skifte din obre ud, med en blidere sombre. Dette look, er en blødere version af omre, som vil sige, at farveskiftet ikke er så markant, og at lysningen smelter mere ind i håret. Man arbejder med flere nuancer og toner i håret, for at tilføje dimension og tekstur. Brug toner der er et par nuancer lysere, og et par nuancer mørkere, end dit eget hår, for et naturligt look, som passer til din hudtone. Dette look er super flot med let bølget hår, som du nemt kan lave med classic wave wand.

1Kommentar
  • Vibeke Kjærulff

    28. august 2016 at 19:38 Svar

    ❤️

Post Kommentar