3 hårfarver du skal prøve denne vinter

3 hårfarver du skal prøve denne vinter

vinter hårfarver

Overvejer du at prøve en ny hårfarve til vinter? Vi har kigget nærmere på hårfarve trends denne sæson, og fundet de bedste frem til dig! Hvad enten du har blond, brunt, rødt eller sort hår, så er der noget for en hver hårfarve. Læs med når vi giver dig tre bud, på din næste hårfarve.

Icy blonde

Platinblond hår, som nærmer sig de hvide/grålige nuancer, er super flot til vinter! Især hvis du har meget lys hud, så vil denne farve klæde dig ekstra godt. Få vejledning hos din frisør, som kan hjælpe dig til at få den helt rigtige nuance! Efterfølgende er det en god idé at bruge en silver eller lilla shampoo 1 gang om ugen, som er med til at neutralisere evt. gulligt skær og holde det “icy blond” look. Da en blegning af håret, kan være hård ved dine spidser, anbefaler vi at du bruger Advanced Split End Therapy. Den går ind og samler spaltede spidser og tilfører glans til dit hår.

Golden blond or brown

Modsat det kølige platinblonde hår, ser vi den mere gyldne nuance, som også hitter denne vinter. Hvad enten du har brunt eller blond hår, så er det rigtig flot at tilføje nogle gyldne nuancer eller striber, som giver lidt varme til håret. På den måde beholder du lidt af sommerens glød, da en gylden nuance i håret, leder tankerne hen på “sunkissed” hår og hud. Fuldend looket med at lave beachy waves med Classic Wave Wand, så kan vintervejret bare komme an!

Deep cherry

En dyb kirsebærfave er måske en lidt vovet hårfarve at vælge, men hvis man vil skille sig ud, så er det her “the way to go”. Den dybe mørke farve, har et fyldigt spild af rød og lilla. En super flot farve her til vinter, hvor de lidt kraftigere og mørkere hårfarver passer godt ind. Lav store bløde krøller med Soft Curl Thong, som gør at de forskellige nuancer i håret vises frem.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar