3 hårtrends for 2016 – Lobs, Layage og Rose Gold

3 hårtrends for 2016 – Lobs, Layage og Rose Gold

the lob, hvad er lob, en lang page, rose gold hår, peachy hår, layage

Billeder Pinterest

Vi har kigget på hårtrends for 2016 og spottet tre trends som siges at blive store i år! Læs med for at se hvad Lobs er, hvilken farve der bliver den nye “it” farve og hvorfor Layage er det nye hit.

Lobs

Lobs er en anden hårtend, som bliver stor i 2016. Vi har allerede set mange celebs med denne frisure i 2015, og den bliver kun mere populære i år. Men hvad er forskellen på en lob og en bob? En bob eller page stopper et sted mellem øret og kæbelinjen. En lob – altså en lang bob – går lige til skuldrene. Den klæder de fleste ansigter og du kan vælge at holde den helt glat eller få lidt bevægelse og struktur i din frisure med en krøllestav.

Layage

Layage er den nye måde at lave highlights på i følge instagram snaps! Den minder lidt om sidste års trend Balayage, men siges at være en mere kontrolleret version af den frihånds farveteknik. Håret bliver lagt på en stor flad overflade, f.eks. et bord. Her bliver håret spredt ud, og og frisøren går i gang med at male kunstneriske strøg med penslen. På den måde skabes der naturlige highlights, som er tilpasset hver kundes hår.

Rose Gold

Sidste år så vi vilde hårfarver, i form af pink, lilla og blå. Color Bombs var på alles læber og i år er er det rose gold der bliver hyldet som den nye “it” farve. Celebs som Sienna Miller er set med denne delikate nuance og vi er ret vilde med den fine farve, som er super flot til sommer med en gylden tan og bølger.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar