3 hårvaner du burde få

3 hårvaner du burde få

Ofte kan vi glemme at tænke over hvordan vi behandler vores hår. At give dine lokker lidt ekstra pleje, er bestemt noget, vores hår har brug for. Husker du f.eks. at pleje dine spidser og de regelmæssige salonbesøg? Læs med og få inspiration til til tre hårvaner du burde få.

Giv håret fugt

Der er mange ting der dagligt kan påvirke og udtørre dit håt.  Specielt dine længder kan have brug for en kærlig hånd, da det oftest er den del af håret, som er mest udsat. Husk på, at jo længere dit hår bliver, desto ældre er håret også. For holde dine længder sunde, er det vigtigt at pleje dem med en masse fugt! En nem og enkel måde at tilføre håret fugt, er ved at bruge en hårolie. Alt efter din hårtype og længde, kan du bruge 1-2 pump i håndklædetørt hår, hver gang du har vasket hår. Det vil gøre håret blødt og fugte det, samtidig med at det giver dine lokker den pleje de har brug for!

Ugentlig hårkur

Dit hår vil takke dig for at bruge en hårkur en gang om ugen! Forskellen mellem en balsam og en hårkur er, at balsamen laver et beskyttende lag uden på hvert hårstrå, og en hårkur går ind i plejer håret i dybden. Altså er det en slags body lotion for dit hår. Hvis du vil pleje dine spidser ekstra meget, kan vi anbefale dig at bruge Adavnced Split End Therapy.  Den både fugter, lukker og forebygger spaltede spidser i op til 10 hårvaske. Det er en “leave in” hårkur, og den aktiveres med varmen fra din føntørrer, styler eller krøllejern.

Brug gode styling redskaber

Det er de færreste kvinder, som ikke ejer eller har ejet et glattejern. Men hvorfor ikke bruge et, som er sundere for håret at bruge? Vores prisvindende Platinum styler er op til 50% mindre skadeligt mod håret, og efterlader det samtidig op til 20% mere glansfuldt. Med den innovative tri-zone teknologi, sørger det for at begge plader er opvarmet til den samme temperatur, så der ikke er dele af pladerne, som er for varme. Husk dog altid at varmebeskytte dit hår, inden enhver form for styling med varme, på den måde sørger du for at holde håret sundt og glansfuldt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar