3 hestehaler du må prøve!

3 hestehaler du må prøve!

3-beauty-looks, hestehale,

Hestehaler er perfekt til de dage hvor tiden er knap, men du stadig gerne vil se poleret og chic ud. En hestehale er ikke blot en hestehale, men super alsidige! Prøv et af disse tre looks, næste gang du smider håret op i en hestehale.

Krøllet Hestehale

Lav en sideskilning og sæt din hestehale lavt til den ene side. Sno gerne en tot hår omkring elastikken for at skjule den. Brug Curl Hold Spray og Creative Curl Wand. Sno små totter af hår rundt om krøllestaven. Når du har fået krøllet hele din hestehale, redder du den let igennem med en Oval Brush og afslutter med serum.

Boble Effekt

Vi så den på catwalken sidste år og nu er det på tide at springe ud i det. En cool hestehale med bobble effekt! Det er en super nem frisure, som ser ud af noget. Alt du har brug for er en masse hårelastikker alt efter hvor langt dit hår er. Vælge enten gennemsigtige elastikker, sorte eller neonfarvede. Sæt dit hår i en almindelig hestehale og sæt elastikker hele vejen ned med ca. 4 cm i mellem. Træk forsigtigt i hver side af hestehale at skabe boble effekten. Voilá du har en fashionable hestehale!

Warp Around Hestehale

Et sofistikeret look er den lave hestehale. Prep håret med Straight & Tame Spray inden du glatter det igennem med Platinum. Lav en midterskilning og saml håret i en lav hestehale. Sno en hårtot rundt omkring elastikken.  Tag derefter to totter hår fra hestehalen og sno rundt om håret. Sørg for at de krydser hinanden og slut af med at fæstne dem med et par hårnåle.

1Kommentar
  • […] Jeg føler mig meget privilegeret over at have et firma, hvor jeg får lov til at være kreativ! Jeg elsker at tage billeder og her kan du se noget af vores arbejde. Sammen med Trude har vi lavet nogle fine beauty guides til ghd Scandinavia. Jeg er vild med fletninger for tiden, samt den minimalistiske hestehale med et twist. Se guiden til frisurer med fletninger her og looks med hestehaler her. […]

Post Kommentar