3 konfirmations frisurer med hårnåle

3 konfirmations frisurer med hårnåle

konfi, konfirmationshår, konfirmationsfrisure

I sidste uge kunne du se et romantisk konfirmations look med fletning og blomster. I dag viser vi dig 3 sjove måder, at pynte konfirmationshåret med hårnåle. En fin og dekorativ måde at bruge hårnåle på. Her har vi valgt hvide, men du kan sagtens lege med udtrykket og bruge forskellige farver, som f.eks. neon, guld eller sorte. Kun fantasien sætter grænser.

Arrow

Begynd med at krølle dit hår med creative curl wand. Sørg for at bruge curl hold spray inden du går i gang. Den beskytter mod varmen og får køllerne til at holde meget længere. Efter at alt håret er krøllet, laver du en hestehale til den ene side. For at skjule elastikken, tager du en hårtot og snur rundt omkring. Den fæstnes med en hårnål. Nu er det tid til hårnålene. Sæt dem formet som pile på den side hvor din hestehale er. Sørg for at lige stor afstand mellem hårnålene.

Square

Her krølles alt håret med soft curl tong. Når krøllerne er kølet, redder du dem forsigtigt igennem med dine fingre. Tag en hårtot fra den ene side, og sno den langs dit hoved. Derefter sætter du fire hårnåle, formet som en firkant for at fæstne din snoning. Afslut med final fix hairspray.

Triangle

Tag en tot hår fra venstre side og kryds over, fastgør med en hårnål. Derefter tager en tot hår fra højre side og sætter fast, ved at fæstne hårnålen under den sektion fra venstre side. Sørg for at håret er på plads, inden du begynder at lave en trekant med de hvide hårnåle. Brug så mange hårnåle som der er brug for, bare sørg for at de skjules bag håret. Nu er det bare at pynte med at lave en trekant ud af hårnålene. Resten af håret bølges med classic wave wand, som giver et naturligt fald.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar