3 måder at ændre dit look på i det nye år

3 måder at ændre dit look på i det nye år

nyt år nyt år, lowlights, highlights, hår etager

Vi skriver nu 2017 og med et nyt år, kan man godt være fristet til at ændre sit look – “New Year, new me” som man siger. Det gælder også håret og selvom det er vinter, og mange farver deres hår mørkere, er det ikke den eneste måde at få et nyt look på! Her inde  på beauty kontoret, er der nogle trends som vi er ret vilde med. Læs med når vi guider dig til 3 måder at ændre eller fornye dit look på.

Pandehår

Hvis du har pandehår, føles mulighederne måske ikke så uendeligt store, men de er der! Hvis du har et fint og lige pandehår, så lad det vokse lidt og prøv med en længere og mere pjusket variant, som Zooey Deschanel. Omvendt hvis du har side swept bangs, kan du prøve med en kortere model. Der findes et utal af flotte pandehårsfrisurer, så det er bare om at kaste sig ud i det. Hvis du får lavet et pjusket pandehår, er det super fint at lave lidt løse bølger i resten af håret. Det kan du lave med Classic Wave Wand, og i stedet for at bruge en børste, kan du rede dem igennem med fingrene, for at få et mere ‘messy’ look.

Etager

Vi så det i 90’erne med ‘the Rachel’, og nu er de flotte etager altså kommet tilbage! Om du vil have en lang eller kortere frisure er helt op til dig, men etager klæder de fleste og er super flatterende. For at de virkelig kommer til udtryk, kan du lave et naturligt fald i håret, med Soft Curl Tong. For at skabe lidt ekstra volumen, kan touperes rødderne let med Narrow Dressing Brush.

Highlights og lowlights

Måske er du en af dem der får lavet highlights om sommeren? Giv dit hår en vintermakeover ved at tilføre mørke striber, det giver dit hår endnu mere dybde. Sammenspillet mellem de lyse highlights og de mørke lowlights, passer perfekt til vintervejret. Få din frisør til at hjælpe dig med, at vælge den helt rigtige nuance til dine lowlights, så de passer til din hårfarve. Med de forskellige nuancer af striber, kan du både holde håret helt glat eller krølle det, for at få striberne til at changere endnu mere. Få farvespillet til at poppe ekstra meget, ved at bruge Final Shine Spray, den tilføre glans og shine til dit hår.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar