3 måder at bruge glimmer på

3 måder at bruge glimmer på

Glimmer noget af det sjoveste at style dit look med. Du har måske allerede set en masse glimmer inspiration på bl.a. instagram. Her kan du kan finde massevis af både glitter hår og glimtende læber! Hvem elsker ikke at lege med lidt glimmer? Læs med når vi fortæller om tre forskellige måder at bruge glimmer på.

1. Glitter roots

Det har været “all over” de social medier- glitter roots! Det eneste du behøver er lidt glimmer og en let hårvoks. Det er ikke meget voks du har brug for, da du kommer langt med blot en smule! Når du har påført produktet i skilningen, drysser du glimmer over. For at få glimmeret til at sidde bedre fast, afsluttes med Final Fix Hairspray. Du kan f.eks. have håret løst, eller du kan sætte det op i to buns.

2. Dazzling glitter lips

Giv dine læber en trendy update! Du skal bruge glimmer, en lille makeup pensel og en læbepomade eller læbestift. Match enten glimmeret med din læbestift, eller brug en helt neutral pomade, hvis du ønsker at glimmeret skal stå for sig. Påfør først læbepomaden eller læbestiften, og find derefter glimmeret frem! Brug en lille makeup pensel til at påføre glimmeret. Dyp penslen i glimmer og tryk det på læberne, fortsæt til de er helt dækket at glimmer. Pres gerne læberne sammen, så glimmeret bliver presset godt på plads.

3. Under the eyebrows

Denne trend så vi blandt andet til et Giambatista Valli modeshow, som modellen Gigi Hadid gik. Til dette show havde Gigi sølvglimmer under brynene, men man kan også være med på trenden med andre metalliske farver. Det letteste her vil være at bruge en glimmereyeliner, så du får en jævn linje under brynet. Du kan også kaste dig ud i selv at skabe en glimmer linjer ved hjælp af glitter og et forseglende base produkt. Bare prøv dig frem og vær kreativ.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar