3 måder at få mere skinnende hår

3 måder at få mere skinnende hår

Hvem ønsker sig ikke et smukt og super glansfuldt hår? Heldigvis er det ikke så svært at opnå, som du måske går og tror! Det enste du skal bruge, er de rigtige produkter og redskaber. Læs med når vi guider dig igennem tre lette steps til at få mere skinnende hår.

Sunde længder

For at opnå et hår, som ser både sundt og glansfuldt ud, er det et must med velplejede længder. Velplejet hår er langt mere glansfuldt, end hår som er tørt. Advanced Split End Therapy er en leave in hårkur, som virkelig kan udrette mirakler for dit hår. Den påføres i længderne i håndklædetørt hår, og forebygger slitage og reparerer håret, samtidig med at den lukker spaltede spidser, og efterlader håret blødt og glansfuldt i op til 10 hårvaske. Produktet aktiveres med varmen fra din føntørrer, og forsegles med dit glattejern eller krøllejern.

De rette redskaber

Det er altid vigtigt at beskytte håret mod varmen fra din føntørrer og styler, med Heat Protect Spray. Har du frizzy hår, er det værd at bruge et produkt som også vil tæmme håret, som f.eks. Straight & Tame Cream eller Straight & Smooth Spray. Derefter er det videre til stylingen! Brug en føntørrer som Aura, der grundet dens ioniske teknologi, er med til at give dig et flot og blankt hår. Hvis du ønsker at enten glatte eller lave flotte bølger i håret, er Platinum styleren god! Udover at gøre mindre skade på håret end andre glattejern, efterlader den også håret op til 20% mere glansfuldt.

Ekstra shine!

Når du er færdig med at style håret, kan du slutte af med at tilføje lidt ekstra glans med Final Shine Spray. Hvis du f.eks. har glattet håret og gerne vil have en diskret glans, kan du spraye det på din hårbørste, inden du reder håret igennem. Du kan også spraye det direkte i håret med en afstand på ca. 15-20cm. En anden måde at give glans, og få spidserne til at se lidt sundere ud, er ved at bruge Smooth & Finish serum i enderne. Det giver håret lidt ekstra, især hvis du, ligesom mange andre, måske har lidt tørre spidser. Husk ikke at bruge alt for meget, da det hurtigt kan få håret til at se fedtet ud i stedet – brug kun 1-2 pump, og så er du klar til en aften ude, med smukt hår! 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar