3 måder at style dit hår med hårpynt

3 måder at style dit hår med hårpynt

Det er super nemt at ændre sit look, ved at bruge forskellige hår accessories! Hvad enten du er til et mere romantisk look, cool festival vibe eller et farverigt splash, så viser vi dig her 3 måder du kan ændre dit look på.

Romantisk

Prep håret med Curl Hold Spray, og lav nogle bløde, romantiske bølger i håret med Soft Curl Tong. Lad krøllerne køle helt ned, inden du begynder at gøre mere ved håret. Når krøllerne er blevet kolde, reder du dem igennem med en pladebørste for at samle håret. Tag en sektion af det forreste hår og sno den tilbage. Fæstn den med et fint hårspænde, f.eks. pyntet med blomster eller flotte glassten, som vil være prikken over i’et til dette look.

Chic glam

Vil du have et wearable og glam look, kan du pifte din frisure op med nogle metalliske hårspænder. Sæt dem f.eks i siden, som Trude har gjort her. Det er et super fint look, både til hverdag og fest. Kombiner spænderne med enten glam krøller eller helt glat og shiny hår, som kan laves med vores prisvindende Platinum styler.

Neon colours

Er du mere til et farverigt festival look, kan du nemt tilføje lidt ekstra til dit look, at bruge nogle neonfarvede hårnåle. Der er et hav af måder du kan vælge at bruge dem på, så slip kreativiteten løs og skab dit helt eget look! Du kan også gøre ligesom Trude, og lave en lav hestehale, som hun har pyntet med hårnåle. Skjul elastikken ved at vikle en lille tot hår rundt om, og fæstn den med en lille hårnål på undersiden af hestehalen. Husk at bruge lidt hårspray, så frisuren holder hele dagen.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar