3 måder at vende en dårlig hårdag til en god!

3 måder at vende en dårlig hårdag til en god!

beautytrends, tips til dårlig hårdag, hverdagsfrisure

Med vintermånederne over os, kan det være svært at have glam hår til hverdag. Regn, vind og flyvsk vinterhår, gør det ikke bedre. Men vi har fundet frem til 3 frisurer, så du kan være forberedt på de dårlige hårdage.

Wavy Hestehale

En hestehale er en hurtig og nem måde at vende en dårlig hårdag til en god. Alt du skal bruge er en hårelastik, en hårnål og en krøllestav. Saml håret i en hestehale og sno en tot omkring elastikken, for at skjule den. Fastgør totten med en hårnål. Derefter tager du Classic Wave Wand og snor tilfældigt sektioner af hestehalen rundt om krøllestaven. Afslut med lidt Final Fix Hairspray og du har en chic hestehale.

Half Bun Updo

Du vågner op og dit hår er uglet på toppen. Løsningen er half bun updo, som er en krydsning mellem en knold og løst hår. Tag halvdelen af dit hår op i en knold, og lad resten være løst. Krøl det løse hår med Creative Curl Wand og red dem igennem med ghd Oval Brush. Slut af med serum i spidserne og du er klar.

Boho Fletninger

Dit hår er helt ude af kontrol, kruset og frizzy, men du skal ud ad døren lige om lidt? Svaret er fletninger! Lav en midterskilning og en fletning i hver side. Nu har du to flettede rottehaler, men vi er ikke færdige endnu. Læg hver fletning på toppen af dit hoved. Fastgør med hårnåle og træk lidt i dem, så du får det casual boho look. Afslut med hårspray. Farvel dårlig hårdag!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar