3 måder du kan bruge den nye Contour Crimper på

3 måder du kan bruge den nye Contour Crimper på

Tekstur er det nye sort i AW17 og vi har spottet crepet hår på catwalken. Også supermodellen Gigi Hadid og sangerinden Ariana Grande er blevet spottet med crepet hår, crepet hår er i den grad  tilbage. I den forbindelse har vi lanceret vores Contour Crimper, et professionelt crepejern, der med sine multidimensionelle plader og avancerede keramiske varmeteknologi, giver uendelige stylingsmuligheder. Brug den til at skabe tekstur, til at lave fine detaljer i håret eller for eksklusiv volumen. Vi har samlet inspiration til, hvordan du kan bruge crimperen.

Eksklusive detaljer

Contour crimperen er perfekt til at lave nye cool detaljer, der kan tilføje dét ekstra til enhver hårstyle. Crep et stykke hår, som du snoer rundt om din hestehale, crep en sektion i din fletning eller crep din knold- kun fantasien sætter grænser. Med vores contour crimper kan du nemmere end nogensinde tilføje et eksklusivt twist til de klassiske hverdags hårstyles. Slut af med Final Fix Hairspray for at give din style hold og sikre, at den bliver på plads hele dagen.

Luksuriøs tekstur

Ønsker du mere tekstur til håret, kan du skabe det helt uden brug af saltvandsspray! Crimperen er genial til netop dette, og det bedste er, at det er super nemt. Crep blot forskellige og lidt tilfældige sektioner af dit hår, og brug kun crimperen ganske let henover håret, så det creppede ikke bliver for hårdt. Slut af med Final Fix Hairspray i hele håret og en smule Smooth & Finish serum i enderne for et sundt look.

For voluminøst hår

I stedet for at toupere håret, kan du med fordel bruge vores Contour Crimper! Start med et pump af Total Volume Foam i håndklædetørt hår, fordel det i hele håret og føntør håret med hovedet nedad for mere fylde. Brug crimperen til at skabe mere endnu volumen i håret. Del håret op i sektioner og crep det inderste af håret, for ekstra va va voom. . Lad det yderste hår forblive glat. Afslut med Final Shine Spray, som giver dit hår glans og ekstra definition.

All in på crep

Er du lige så vild med creppet hår, som vi er? Så gå all in! Crep hele håret for et fantastisk look der skiller sig ud og viser personlighed. Start gerne med at bruge Curl Hold Spray. Del håret op i sektioner og spray Curl Hold Spray i hele sektionen. Red håret igennem for at fordele produktet ligeligt i hele håret, og så er det tid til at crepe. Style tip: Jo større sektion du arbejder med ad gangen, jo mindre defineret vil det “creppede” være. Slut din style af med en gang Final Fix Hairspray for en style der holder hele dagen.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar