3 måder du kan style pandehår på

3 måder du kan style pandehår på

Pandehår er super populært, og vi ser det mere og mere på de sociale medier. Det kan give dit look kant og alt efter hvordan din klipning er, være et cool statement. Men hvordan skal du egentlig style det, så du kan blive rigtig efterårsklar? Læs når vi fortæller dig om tre måder du kan style dit pandehår på.

Side swept

Det klassiske ’side swept’ pandehår går ingen steder, og det er en flot og feminin måde at style pandehåret. Hvis du gerne vil have et mere romantisk look med store, volumniøse krøller, kan du bruge Curl Hold Spray, som giver hold til din frisure og samtidig indeholder varmebeskyttelse. Brug Soft Curl Tong til at skabe bløde krøller og “buk” evt. dit  side swept pandehår så det får et let fald. Afslut med lidt hårspray, så frisuren bliver siddende hele dagen!

Modern pin up girl

I sommers var det populært at bruge tørklæder til at style håret med, vi viste disse 3 sommer looks til stranden. Brug dit tørklæde som et hårbånd rundt om håret, og lad pandehåret hænge fremme. Det er en super fin måde at fremvise dit pandehår på, og du evt. gøre det mere “pjusket”ved at lave en let toupering med Narrow Dressing Brush.

Super straight and shiny

Gør som Bella Hadid til årets CFDA Awards og hold pandehåret glat og glasfuldt! Hun lignede en million med hendes skulderlange frisure og tilhørende pandehår som gik til lige over øjnene. Genskab looket med vores prisvindende Platinum styler, som udover at glatte dit hår også gør håret 20% mere glansfuldt end andre glattejern.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar