3 “must haves” til fint hår

3 “must haves” til fint hår

ghd Root Lift Spray, ghd Total Volume Foam, ghd Straight & Smooth Spray, hår produkter fint hår

Fint hår har brug for styling produkter som giver volumen, uden at tynge det. Læs med når vi guider dig til 3 produkter som som er udviklet specielt til fint hår!

ghd Root Lift Spray

Et nøgleord for fint hår er at preppe det inden du går i gang med din styling. Root lift spray løfter håret helt nede ved rødderne, giver volumen og gør dine lokker ekstra bouncy! Som et ekstra plus, indholder den også varmebeskyttelse. Brug den i fugtigt hår for at give det et løft. Del dit hår op i sektioner, så du sørger for at komme hele vejen rundt. Derefter fønner du håret med en rundbørste, som hjælper til at løfte håret. Hvis du ikke nåede at preppe dit hår inden det blev tørt, og ønsker et ekstra boost af volumen? Så vend hovedet nedad og spray helt inde ved dine hårrødder, føntør din hår. Voliá du har volumen!

ghd Total Volume Foam

En let og luftig hårmousse, der skaber blød, men varig volumen. Den kan bruge til alle hårtyper, og er især god til dig med fint hår. Den indeholder også varmebeskyttelse. Påfør 2-4 pump (afhængigt af længden/tykkelse) i fugtigt hår, før føntørring. Derefter fønner du det tørt, evt. med en diffuser for at skabe endnu mere volumen. Husk at dit hår ikke må være for vådt når du anvender mousse da det udvander produktet, hvilket gør det mindre effektivt.

ghd Straight & Smooth Spray

Selvom du har fint hår, hvordan holder du det helt glat uden at det klasker sammen? Prøv straight & smooth spray til fint hår. Den beskytter mod varmen og gør at dit hår forbliver glat, uden at tynge det. hår Spray  den i fugtigt hår før føntørring, eller brug den i tørt hår, før du bruger din styler.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar