3 myter om hår

3 myter om hår

Der findes myter om det meste, og håret er ingen undtagelse. Men det er ikke alle myter du skal tro! Læs med når vi kigger på tre myter om hår.

Myte 1. Du skal jævnligt skifte shampoo og balsam, for at håret skal få gode resultater:

Det, at nogle siger at man jævnligt skal skifte shampoo og balsam, fordi håret vænner sig til produktet, er ikke sandt. Hvis du synes at dit hår ikke er som det plejer, så køb hellere en renseshampoo, som du kan bruge en gang, hver anden uge. På den måde, slipper du af med rester fra shampoo og balsam, som bliver liggende som et tyndt lag om håret, og derfor gør, at dit hår ikke fungerer som det plejer. Så du kan sagtnes bruge de produkter du normalt bruger, bare put en renseshampoo ind i din rutine.

Myte 2. Hvis du fjerner ét gråt hår, kommer der to nye:

Når du opdager et gråt hår, vil du sandsynligvis opdage flere. Fjerner du det grå hår, vil det kun være væk midlertidigt, da hårsækken stadig lever, og vil producere et nyt gråt hår. Men det betyder altså ikke, at hvis du plukker ét gråt hår ud, vil der komme to nye ud.

Myte 3. Red altid håret fra toppen og ud mod spidserne:

Begynder du at rede håret øverst og ud til spidserne, kan det blive meget filtret, og noget af håret kan let knække, så det skal du undgå. Start hellere med at rede spidserne, og arbejd dig op. Dette er meget mere skånsomt mod håret, og du vil mærke stor forskel. Brug gerne en børste med vildsvinehår, som f.eks. vores Oval Dressing Brush. Den er mere skånsom og slider ikke lige så meget på håret, som en almindelig hårbørste. Du får et blankere hår, da vildsvinehårene fordeler hårets egne naturlige olier rundt i hele håret. Samtidig vil blodcirkulationen i hovedbunden øges, så hårsækkene stimuleres.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar