3 nemme festlooks du selv kan lave

3 nemme festlooks du selv kan lave

3-fest-looks, festhår, nemme frisurer

Måske står du og skal til fest, men har ikke rigtig tid til at få sat håret? Vi kender det godt, efter en lang arbejdsuge, står fredagen på festligheder. Du skal måske direkte fra kontoret ud med dine kollegaerne? Vi har fundet tre nemme og hurtige frisurer, som er perfekte til fredagsbaren eller en aften i byen.

Headband

Start med at lave en hestehale, og krøl derefter håret med classic curl tong. Når hestehalen er krøllet færdig, tager du en lille tot hår og vikler den rundt om elastikken, for at skjule den. Fæstn totten med en hårnål under hestehalen, og slut af med final fix hårspray. Du kan vælge at stoppe her og have en rigtig flot og enkel hestehale. Du kan også tage frisuren steppet videre, og tilføje et fint hårbånd. Looket er elegant og klassisk.

Side swept

Til denne frisure starter du med at lave en sideskilning, og sprayer med curl hold spray, for at give hold til krøllerne. Samtidig beskytter den håret mod varmen fra krøllejernet. Krøl derefter håret med classic wave wand. Lad krøllerne køle af, og red dem let igennem med oval dressing brush, for at samle krøllerne. Tag alt håret fra den ene side og før om bag nakken. Herefter fæstner med hårnåle. Afslut med final fix hårspray. Det giver et flot wavy look, med et touch af red carpet.

Braided bun

Her starter du med at lave en sideskilning, og samler håret i en hestehale på siden af hovedet. Derefter fletter du hestehalen, og snor fletningen rundt om elastikken. Til sidst gemmer du enden af fletningen under knolden. Det giver et flot og stilet look, fæstn fletningen med hårnåle. For at give hold, afsluttes final fix hårspray. Style med et par fine øreringe og du er klar til fest!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar