3 produkter din hårstylist ville ønske du brugte

3 produkter din hårstylist ville ønske du brugte

Der er mange måder at passe på sit hår, og at bruge de rigtige hårprodukter er en af dem. Selvom det er nemt, lige at tage ned i det lokale supermarked og købe en tilfældig shampoo, fordi man ikke rigtig tænker at der er forskel, så er det måske fordi du ikke ved præcis hvilke produkter du skal gå efter. Læs her hvilke produkter som vil passe til alle hårtyper, og som din frisør vil blive glad for at høre at du bruger!

Hold spidserne sunde

Der er ikke noget som kan få håret til at se trist og træt ud, som tørre og ødelagte spidser. Husk at få fugtet spidserne godt igennem med en god balsam, plejende olier eller en god hårkur. Advanced Split End Therapy er super god til at pleje dine ødelagte spidser, da den faktisk går ind og reparerer håret i dybden og samtidig lukker spaltede spidser. Leave in produkter, som vores prisvindende hårkur, er altid gode, da de har længere tid til at virke i håret.

Beskyt håret mod varme

Beskyt altid håret mod varmen fra din hårtørrer, styler eller krøllejern, for at holde det sundt og glansfuldt hele året rundt. En stor del af vores hårprodukter indeholder ghd’s heat protect system, som bl.a. Heat Protect Spray, Curl Hold Spray og Straight & Tame Cream. Alle vores varmebeskyttende produkter kan bruges i både vådt og tørt hår, så der er altså ingen undskyldning for ikke at bruge det inden du styler håret 😉

Rens håret for overskydende produkt

Selvom der er mange hårprodukter som er gode for håret, har håret altså også godt af at blive renset en gang imellem. Du kan f.eks. bruge en purifying shampoo, som går ind og fjerner alt overskydende produkt, der kan have ophobet sig over tid. Ved at have en masse overskydende produkt siddende i håret, kan håret blive tungt og fladt. Og det vil vi jo helst gerne undgå! Du kan også vælge at lave din egen rensende hårkur, med æblecidereddike, som vil efterlade håret silkeblødt og glansfuldt.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar