3 rejselooks når du skal tidligt op

3 rejselooks når du skal tidligt op

rejse looks, rejse hår

Når du skal ud og rejse er det ikke altid, at man har lige god tid. Specielt ikke, hvis flyet går meget tidligt om morgen, og man har snoozet alarmen et par gange. Heldigvis, er der flere frisurer du kan nå at lave, som både er enkle og hurtige. Nedenfor viser vi dig tre forskellige looks, som er super fine og praktiske når du skal rejse.

Boxer braids

Denne frisure er nok den mest populære i øjeblikket. Ikke bare, er den super flot, men den er også praktisk, når man skal ud at rejse, eller hvis du skal på stranden. Begynd med at lave en lige midterskilning, hele vejen fra panden og om til nakken. Sæt et hårspænde eller elastik i den del af håret, du ikke starter med, så du undgår, at få håret fra den side, med ind i fletningen. Begynd med håret ved panden, og del det op i tre dele. Imens du fletter, tager du lidt hår med ind i fletningen fra hver side. Fæstn fletningen, med en gennemsigtig elastik nederst. Spray gerne lidt final fix hairspray, for at holde alle de små hår på plads.

Bølger med fletninger

Vil du have flotte bølger i håret, men er usikker på, om der er nok tid til det? Aftenen inden du rejser, kan du vaske håret, og lade det være lidt fugtigt, inden du tilfører straight & tame cream. Lav så to store fletninger, som du sover med, om natten. Når du vågner, tager du fletningerne ud, og reder håret lidt med fingrene. Det giver rigtig fine bølger til håret. For at give håret glans, tilfører du lidt smooth & finish serum. Til sidst, sprayer du lidt final fix hairspray i.

Messy bun

Dette er nok den enkleste løsning, når du ikke har så god tid til at sætte håret, men stadig gerne vil se flot ud i lufthavnen. Saml al håret i en knold, og fæstn med en hårelastik. For at få det mere tilfældigt og messy, kan du trække lidt i håret. Afslut med lidt final fix hairspray, og så er du klar.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar