3 sommer looks til stranden

3 sommer looks til stranden

Nu er sommeren her, og der er sikkert mange som allerede har fået ferie, enten fra skole eller job, og tænker på at tilbringe nogle solfyldte dage på stranden. Sommeren har mange trends, og en af dem er at bruge et tørklæde eller sjal i håret. Der er flere fine varianter, både med opsat og løst hår, og det ser super cool ud! Specielt på stranden er det fint at pynte beach hair frisuren med et tørklæde. Vi har fundet et fint tørklæde frem, og har lavet 3 forskellige looks til stranden, som du kan læse om her.

Gypsy

Her startede jeg med at preppe håret med Root Lift Spray, for at skabe volumen og tekstur til frisuren. Så sprayede jeg håret med Curl Hold Spray, og gik i gang med at krølle det med styleren. Da krøllerne havde kølet ned, brugte jeg fingrene til at rede krøllerne let igennem. Til sidst tog jeg et tørklæde rundt om hovedet og bandt det i nakken. Dette look ser ikke kun cool ud, men beskytter også noget af håret og din hovedbund mod solens stråler.

Twister

Denne søde frisure er super enkel, men også en af mine favoritter. Jeg lavede først lidt volumen i håret med Root Lift Spray, så det blev lettere at arbejde med. Derefter samlede jeg håret i en hestehale og fæstnede med en elastik. Så fandt jeg en hvid bandana, som jeg viklede rundt om hestehalen. Til sidst trak jeg lidt i frisuren, så den blev mere messy og tilfældig.

Romantic

Denne version er fin hvis du vil have håret væk i varmen, og få lidt sol i nakken også. Når jeg laver en høj knold, vender jeg hovedet nedad, og samler håret i en tilfældig knold. Da den var på plads, viklede jeg tørklædet rundt om den og bandt en knude. For at håret ikke skulle se for pænt ud, trak jeg lidt små totter ud her og der og sprayede med lidt hårspray.

Alle disse frisurer med tørklæde er super fine til en afslappende dag på stranden, men de passer også godt til en strandfest. Hvilken er din favorit? 🙂

5 Kommentarer
 • Tina KH

  26. juni 2017 at 7:19 Svar

  Enig, det giver lige lidt ekstra med et smukt tørklæde:-)

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   26. juni 2017 at 8:12 Svar

   Ja, det bliver bare så fint! 🙂

 • Lisbeth Andersen

  28. juni 2017 at 17:51 Svar

  Hvor er det øverste halstørklæde fra? <3

  • Rika Edelgren

   Rika Edelgren

   3. juli 2017 at 8:13 Svar

   Det er fra det danske mærke Créton. 🙂

 • […] sommers var det populært at bruge tørklæder til at style håret med, vi viste disse 3 sommer looks til stranden. Brug dit tørklæde som et hårbånd rundt om håret, og lad pandehåret hænge fremme. Det er en […]

Post Kommentar