3 ting din frisør ville ønske at du vidste!

3 ting din frisør ville ønske at du vidste!

Vi gør en masse ved vores hår i dagligdagen, som vi måske ikke er opmærksomme på, ikke er helt godt for vores lokker. Vil du gerne have at dit hår holder sig sundere og stærkere, i længere tid ad gangen? Læs med når vi deler tre ting, din frisør ville ønske at du vidste!

1. Brug den rigtige børste til vådt hår

Mange bruger en helt almindelig hårbørste til at redde vådt hår, men når håret er vådt, er det op til 50% mere skrøbeligt, end når det er tørt. Det betyder at det nemmere knækker og hvem vil have det? Det gør altså mere skade end gavn, at redde dit hår med din normale hårbørste. Brug i stedet en kam med brede takker, som ghd’s Detangling Comb, den gør at du beholder din naturlige tekstur i håret og slipper for frizz, samtidig med at den er skånsom ved dit hår.

2. Brug ikke hårspray inden styling

Hårspray indeholder alkohol, som vil udtørre håret hvis det samtidig bliver udsat for høj varme fra fx en krøllestav eller et glattejern. Det er altså et stort “no go” at spraye en masse lak i håret, inden du glatter eller krøller det! Resultatet vil være et skadet hår, som vil blive tørt og kedeligt at se på. Brug i stedet Heat Protect Spray eller Curl Hold Spray, inden du styler det. Hårsprayen bruges til sidst, når hele håret er stylet, for at give hold til frisuren.

3. Husk at få studset spidserne

Det er en god investering at til frisøren, hvis du gerne vil have sundt hår! Dine spidser blive slidte og spaltede, og dit hår kan ende med at knække på grund af slid. Det kan du undgå ved at bestille en tid hos frisøren ca. hver 3. måned. På den måde får du klippet det ødelagte hår væk, og dit hår kommer til at se sundt og velplejet ud hele tiden.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar