3 ting du måske gør, som ødelægger dit hår

3 ting du måske gør, som ødelægger dit hår

Det er vigtigt for de fleste af os, at passe godt på vores hår. Selvom vi gør mange ting for at holde det sundt og flot, er der også mange ting vi måske får gjort, som ødelægger vores hår helt uden at vi ved det. Læs med her, hvor vi fortæller dig om 3 ting du måske gør, som ødelægger dit hår.

Stramme opsætninger

En slicked back hestehale er super smuk og populær, og med god grund! Den er stilet, passer både til hverdag og fest, og så klæder frisuren de fleste. Dog er de stramme opsætninger ikke sunde for dit hår på længere sigt, og det er vigtigt at give håret en pause og lade det hænge løst en gang imellem. De fleste kender til følelsen af at have helt ondt i hovedbunden når man tager sin elastik ud, efter at have haft håret sat tilbage i en stram hestehale hele dagen. Det er fordi de stramme opsætninger tvinger håret tilbage, så det skaber spændinger i hovedbunden, og det trækker i håret helt ned i hårsækken.

Hårspray inden varmestyling

Mange som bruger hårspray inden de f.eks. krøller håret gør det i den tro, at krøllerne vil holde længere. Det eneste hårsprayen gør, når man bruger den inden man bruger varme til at style håret, er at udtørre det. Grunden er, at hårsprays indeholder alkohol, og når det kommer i kontakt med varme, så begynder det at udtørre håret. Brug i stedet Curl Hold Spray, som både beskytter håret mod at tage skade af varmen fra din styler, og samtidig giver hold til krøllerne. Brug en god hårspray når du er helt færdig med frisuren, for at give hold. På den måde holder du dit hår sundt, og får en frisure som holder hele dagen.

Overfarvning

Hvis du er nået den alder, hvor de første grå hår begynder at komme på banen, vil man selvfølgelig gerne af med dem. De fleste giver hele håret en omgang farve, men som vi alle sammen ved, så er udgroningen der igen allerede efter et par uger. Farve slider på håret, så prøv kun at farve udgroningen, så du ikke farver hele håret hver måned. Det bliver hurtigt dyrt i hårfarve og dine længder har ofte ikke brug for allerede at få frisket farven op, allerede efter en måned eller to. 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar