3 tips til at bevare sommerfølelsen

3 tips til at bevare sommerfølelsen

Efteråret er snart på vej, men der er ingen grund til at miste den magiske sommerfølelse, selvom du måske har brugt dine ferieuger op. Har du det ligesom jeg, og er ikke helt klar til at give slip på sommeren, så er der flere ting du kan gøre for at beholde sommerfølelsen! Læs med når vi giver dig tre tips til at forlænge sommeren.

1. Sommerglød

Bevar den flotte sommerglød ved at smøre dig ind i selvbruner. Der er findes flere produkter derude, som er med til at forlænge sommerens farve. Udover det giver mange af dem også ekstra fugt til huden. Et godt tip er at eksfoliere hele kroppen, samt smøre den ind i body lotion, dagen før du bruger selvbruner. På den måde sikre du en jævn og fin farve.

2. Peachy negle

Til en fin og sommerbrun hud, er det super flot med en flot farve på neglene. Neglelak i koral og peach, får virkelig din sommerglød til at poppe!  Skal du til fest og har f.eks. åbne stiletter på, så husk at give tåneglene et lag lak også. Hvis du synes at neglelakken hurtigt begynder at falme eller skalle af, så invester i en top coat neglelak. Den ligger sig som et beskyttende lag og får neglelakken til at holde bedre.

3. Beach hair

De fleste af os får lidt lysere hår om sommeren, da solen naturligt lysner håret en smule. Ofte kan det være super fint, for så får håret naturlige highlights, som giver giver et fint spil i håret. For at bevare sommerfølelsen i håret, er der flere ting du kan gøre. En frisure som gør dig til festens bombshell er beach hair! Det kan du nemt lave ved først at spraye root lift spray ved hårrødderne, og derefter bruge aura føntørreren. Dette giver en masse volumen til håret, som et et must til denne frisure. For at få flotte beachy bølger, krølles håret med classic wave wand, som giver flotte og naturlige bølger. Når krøllerne er kølet af, kan du rede dem igennem med fingrene. Til slut sprayer du over med final fix hairspray, for at give godt hold til frisuren.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar