3 tips til at få dit hår til at se godt ud på billeder

3 tips til at få dit hår til at se godt ud på billeder

skinnende hår, selfie hår

Kender vi ikke alle sammen det, hvor man skal i byen, og har stået og gjort sig klar foran spejlet i en time. Når tiden så er til at tage en selfie, og man åbner kameraet på sin mobil, ser ens hår slet ikke lige så glam ud, som man forstillede sig? Jeg kender det i hvert fald, og hvor irriterende det end er, så ser kameraet alt! Også alle de små hår, som man bare aldrig ved, hvordan man får væk. Vi har 3 tips til dig som kan hjælpe dig med, at få dit hår til at se godt ud på billeder.

Tip 1- Prep it

Det bedste du kan gøre, er allerede at preppe dit hår, inden en aften ude. Brug advanced split end therapy, som forebygger slitage, lukker spaltede spidser, og efterlader dit hår mere glat, blødt og skinnende. Ved brug af denne, slipper du for slidte spidser og kedeligt hår, i helt op til 10 hårvaske. Dit hår og kamera vil elske dig for at bruge den, da den indeholder vitaminer, aminosyrer og antioxidanter. På den måde ser dit hår meget mere sundt og samlet ud, og det kan ses på billeder! Se vores video guide til hvordan du bruger advanced split end therapy her.

Tip 2 – Make it big

Volumen er også et must, for at få håret til at se godt ud på billeder! Der er ikke noget værre end hår, der ser fladt og klasket ud på en selfie. Nogle er måske heldige at have et tykt hår, fra naturens side, mens andre skal hjælpes lidt på vej. Det perfekte værktøj er vores narrow dressing brush, som skaber flot og holdbar volumen. Du kan se hvordan du bruger den her.

Tip 3 – Shine baby

Sidst men ikke mindst shine! Det gør bare et eller andet ved et billedet, når man har flot og skinnende hår. Final shine spray sikre dig et flot blankt look, uden at fedte håret til. Hvis du vil have et lidt mere diskret shine, kan du spraye det på din oval brush, og forsigtigt redde dine spidser, så de får en flot finish. Så er du og dit hår, klar til at tage selfies med veninderne hele natten lang!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar