3 tips til at give dit hår en detox

3 tips til at give dit hår en detox

Den kolde vinter vi har haft i Danmark, kan efterlade dit hår tørt og trist. Hvad bedre end at starte foråret med at give dine lokker en detox! Så vil dit hår være klar til sommerens solskin, strand og saltvand. Læs med når vi fortæller hvordan du kan give dit hår en velfortjent detox.

Cool down

Har du tendens til en tør og sart hovedbund, kan det være en god idé at bruge kold luft indstillingen på din føntørre. Lad dit hår lufttørre så længe som muligt og afslut med koldluft fra din Air eller Aura føntørrer. På den måde giver du din hovedbund et pusterum fra varmen. Udover at den kolde luft fra føntørreren er nænsom for din hovedbund, er den kolde luft også med til at fiksere din frisure og give glans.

Massér hovedbunden

Brug nogle minutter hver dag, på at massere din hovedbund. 5-10 minutter hovedbundsmassage, stimulerer blodcirkulationen og løsner spændinger. Ved at øge blodcirkulationen, stimulerer du samtidig hårsækkene, som kan få dit hår til at vokse sig længere og tykkere. En god hårbørste er også med til at stimulerer din hovedbund, og vores Oval Dressing Brush er super skånsom for håret. Den afrundede form på børsten, sikre dig mod skarpe ender der kan kradse din hovedbund. Samtidig fordeler naturhårene dit hårs naturlige olier, da den blidt massere din hovedbund, når du redder det igennem.

Giv håret fugt

Noget af det håret har allermest brug for, når det er blevet trist at se på, er fugt! En god hårkur en gang om ugen, kan genoplive dine lokker, så det ser glansfuldt og sundt ud. En hårkur påføres i længderne, hvor dit hår ofte er mest slidt og medtaget. Resten af marts måned får du vores Advanced Split End Therapy gratis med, ved køb af en af vores limited edition gaveæsker, med enten en platinum styler eller en V gold max styler. Så er du sikret lækkert hår!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar