3 tips til at holde liv i tørt og træt hår

3 tips til at holde liv i tørt og træt hår

Vi vil gerne have flot hår året rundt, selvom vinterperioden kan være hård mod håret og efterlade det trist og glansløst. Hvad kan æblecidereddike, koldt vand og en styler hjælpe? Læs med når vi guider dig til fif du selv kan gøre, for at bringe liv tilbage til dine lokker!

Rensende maske

Efter at du har vasket dit hår som normalt, blander du cirka 2,5dl vand, med 2 spiseskefulde ren æblecidereddike. Blandingen masserer du ind i dit våde hår og hovedbunden. Lad den sidde og virke i nogle minutter, inden du skyller blandingen grundigt ud. Æblecidereddiken har mange gode egenskaber, og hjælper bl.a. med at rense håret for rester af stylingprodukter, modvirker kruset hår og holder hårets PH-værdi i balance. Alt i alt er det en rigtig god måde, at holde træt vinterhår sundt på. Gør dette en gang om ugen, og dit hår vil ståle som nyt!

Vælg den rigtige styler

Vidste du at din ghd Platinum styler også tilføre et mere glansfuldt look til dine lokker? Styleren giver ved hjælp af vores revolutionære tri-zone teknologi, dit hår op til 20% mere glans end andre glattejern. What’s not to like? Når du styler håret med varme, er det vigtigt at bruge et varmebeskyttende produkt, som vores Heat Protect Spray. Den beskytter håret mod varmen, så det holder sig sundt og flot i længere tid. Afslut gerne din styling med enten en glans spray eller serum. Begge produkter får håret til at reflekterer lyset, så det ser blankt og skinnende ud.

Skyl efter med koldt vand

Lige meget hvilken årstid vi har, har dit hår godt af at blive skyllet efter med koldt vand. Det kolde vand lukker hårstråene, og gør dem mindre modtagelige for skade fra bl.a. forurening, vind og vejr. Samtidig giver det håret mere glans og øger blodcirkulation i hovedbunden. Styler du håret med din ghd føntørrer, kan du med fordel afslutte din styling med at koldluft, for at lukke hårstråene og få din styling til at holde længere.

1Kommentar

Post Kommentar