3 tips til at undgå elektrisk hår

3 tips til at undgå elektrisk hår

Når vejret er koldt, er der stor chance for, at dit hår bliver elektrisk og ender med at stå ud til alle sider! Vi har nok alle sammen prøvet, at have et halstørklæde på, og når man tager det af, så knitre det og håret er blevet elektrisk. Læs med når vi giver dig råd til, hvordan du kan forebygge og undgå elektrisk hår.

1. Fugt, fugt og atter fugt

En af de største årsager til elektrisk hår, er at det bliver tørt i vinterperioden. Vi har sagt det før, men det er vigtigt at give dit hår godt med fugt, igennem en lækker, fugtgivende hårkur. Brug den 1-2 gange om ugen, alt efter hvad dit hår har behov for. Ved at bruge en god hårkur som Advanced Split End Therapy, er du godt i gang med at forebygge statisk hår i det kolde vejr. Udover at den fugter dit hår, lukker den også spaltede spidser og plejer dit hår.

2. Brug hårspray

En hårspray kan være med til at forhindre statisk hår, samtidig med at det holder din frisure på plads. Hvis dit hår har tendens til at blive lidt flyvsk, kan du spraye lidt på dine håndflader og let “ae” de flyske strå ned. Det er vigtigt, at du ikke bruger hårspray inden du styler håret med varme, da det vil tørre håret ud og give den modsatte effekt. Det er en god idé at have en lille hårspray med i tasken, så du hurtigt kan rette din frisure.  Vi har en lille “stash-in-your bag” en af slagsen her, som kan være i de fleste håndtasker.

3. Håndcreme som nødhjælp

Hvis du er på farten og lige pludselig får elektrisk hår, er det med at hente hjælp hvor man kan, og du kan ofte finde hjælpen i din taske! Hvis du endnu ikke har en lille hårspray i tasken, har du måske en håndcreme! Det er måske ikke lige det første man tænker på at tage i håret, men det hjælper og det er en fast inventar i de flestes tasker om vinteren. Den er fugtgivende og modvirker derfor statisk hår. Du skal endelig ikke bruge meget af det, da det bare vil tynge håret. Brug en lille smuletil lige at fugte dine spidser og til at glatte håret på toppen. Så kan du fortsætte din dag, uden elektrisk hår.

2 Kommentarer
 • Tina KH

  18. januar 2017 at 9:26 Svar

  Tak for dit gode tip:-)
  Hårlak og god hårkur bruger jeg, men den med en spray eller håndcreme i tasken, den vil jeg bruge nu:-)
  Noget jeg synes også hjælper om vinteren mod elektrisk hår er, at efter hårvasken at skylle med koldt vand.
  God dag ønskes:-)

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   22. januar 2017 at 13:42 Svar

   Hej Tina, så dejligt at du kan bruge vores tips 😀 Og tak for fiffet med at skylde håret i koldt vand, det prøver vi <3

Post Kommentar