3 tips til en bedre hår rutine om morgen

3 tips til en bedre hår rutine om morgen

Der er mange ting at tage hensyn til, når vi skal gøre os klar om morgenen – der skal være tid til at finde tøj, spise morgenmad, lægge makeup og sætte hår. Men nogle gange er det man har brug for, at trykke på snooze og sove lidt længere. Pludselig indser du dog at du ikke har så meget tid, inden du skal være ude ad døren! Bare rolig, vi har fundet 3 tips som kan gøre din beauty rutine lidt nemmere, de morgener hvor tiden til at lave store Hollywood waves bare ikke er der.

1. Volumen

Man når langt med god volumen, og selvom du måske skipper hårvasken en morgen, er der hjælp at hente med Root Lift Spray. På tørt hår virker den som en slags saltvandspray, og giver håret mere tekstur og volumen. Vend hovedet nedad og spray ved hårrødderne. Brug Air føntørren til at aktivere produktet i håret. Efter en hurtig omgang føn, er du nu efterladt med en flot volumen og tekstur. Så er du klar til enten at smutte videre med dagen, eller bruge din nyfundene volumen til at lave en nem frisure, hvis du ønsker at sætte håret op.

2. Fletninger

En nem og relativt hurtig måde, at vende en dårlig hårdag til en god, er fletninger! Det gode ved fletninger er også, at de sidder endnu bedre i andendagshår. Hvis du har fint og nyvasket hår, kan de nemlig godt have tendens til hurtigere at glide ud. Der findes et hav af forskellige varianter og måder at flette på. Prøv dig frem med fx franske fletninger, en fletning i siden eller hvad med boxer braids? Hvis du har fået klippet etager i dit hår, kender du sikkert problemet med, at dine spidser stikker ud til alle sider i fletningen i løbet af 2 minutter. Et godt tip er at prøve en sildebensfletning, som vil holde spidserne skjult. Slut af med en omgang Final Fix Hairspray, så håret bliver holdt på plads hele dagen.

3. Serum

Når man springer en hårvask over, kan spidserne nemt komme til at se tørre og triste ud. Især i vinterperioden kan det være en god idé, at bruge lidt serum til længderne. Udover at give fugt til håret, får en serum dine lokker til at se sundere og mere glansfulde ud. Har du kun 5-10 minutter inden du skal ud ad døren, kan du bruge din Platinum styler, til hurtigt at få rettet dine spidserne ud. Arbejd derefter et pump af Smooth Finish Serum ind i længderne, for et flot og skinnede resultat.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar