3 tips til pleje af håret efter en lang sommer

3 tips til pleje af håret efter en lang sommer

Nu er sommeren for alvor slut, og vi er godt inde i den første efterårsmåned. Derfor er det tid til at give håret førstehjælp, efter at have udsat det for lidt af hvert. Sol, havvand og klor er nemlig med til at slide på håret. Læs med når giver dig nogle tips til, hvordan du kan give nyt liv til dit hår

1. Fugtgivende hårkur

Det er vigtigt at give håret godt med fugt, efter de mange timer du har brugt på stranden eller poolen, hvor solen og vandet har udtørret håret. Giv dine spidser nyt liv med vores Advanced Split End Therapy. Specielt her efter sommeren, vil den være ekstra god at bruge, da dit hår trænger til ekstra pleje. Udover at den plejer håret i dybden, lukker den spaltede spidser, og efterlader håret skinnende og silkeblødt, i op til 10 hårvaske.

2. Styling

Efter en ferie, kan håret blive helt frizzy i længderne. For at få dit hår helt glat kan du bruge Straight & Tame Cream, inden du fønner håret. Det gør din lokker mere skinnende, bløde og lettere at håndtere. Dette produkt er indeholder også varmebeskyttelse, og passer derfor ekstra på dit hår, når du bruger styling tools.

3. Serum

Spidserne har brug for ekstra pleje, fordi de kan være blevet så tørre af saltvand og klor. Derfor er det altid godt, at bruge et par pump af Smooth & Finish Serum i spidserne. Den giver med det samme mere glans til håret, samtidig med at håret føles mere blødt og lækkert.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar