3 trends fra Olso Runway

3 trends fra Olso Runway

I sidste uge var der Oslo Runway, hvor dygtige designere fik vist deres kommende AW17 kollektioner frem. Fremvisningerne foregik på flere forskellige locations, som Sentralen og på Munchmuseet. Norske mærker som Moods of Norway, Holzweiler og Admir Batlak var blandt dem, som viste sine kollektioner frem. Læs med når vi fortæller om tre af vores favoritlooks, fra den norske modeuge.

Admir Batlak

Admir Batlak er ikke bange for at lade fantasien tage over! Fremvisningen blev holdt i et smukt lokale på Munchmuseet d. 7. februar. Hvis man sammenligner hans kollektion med andre, skiller den sig ud på flere måder. Denne sæson viste han både humor og referencer til politik, fx med båndene som krydsede brystet på flere af modellerne. Makeuppen var meget kreativ og anderledes. Det var den dygtige Sissel Fylling, som stod for looket til showet. Nogle af dem havde kun lidt farve under det ene øje, som dannede en en slags spids liner, imens det andet øje var sminket helt op til brynet, i forskellige farver. Andre havde en stærk farve inderst ved øjenkrogen, en smal sort liner midt under øjet, med en bredere liner yderst ved øjet. Håret var delt i en midterskilning og sat tilbage, mens “fly-away” hår gik ned over panden.

Anne Karine Thorbjørnsen

Inde i Munchmuseet præsenterede Anne Karine en kollektion bestående af 12 looks, i en farvepalette af blå, sort, grå, beige, hvid og et hint af rød. Modellernes hår var løst, men stylet med en kraftig sideskilning, hvor håret dækkede hele panden og det ene øje. Det gav et modellerne et ekstra edgy look. Huden var holdt perfekt og smuk, med et hint af vinterbleghed . Læberne havde en bærrød farve, lagt midt på læberne hvilket gav en flot kontrast, til det ellers naturlige look.

Holzweiler

Stikordene for kollektionen var sporty, rocket og casual. Maria fra Holzweiler fortæller, at hovedinspirationen til efterårs- og vinterkollektionen kom fra Edvard Munch’s malerier. Orange var en af de farver, som der gik igen på flere af styles’ene. Selv Edvard Munch’s berømte maleri “Skriget” var blevet brugt på en af trøjerne. Modellernes hår var stylet ganske naturligt, og de fleste havde en midterskilning. Andre havde caps og huer på, hvilket gav det hele et mere sporty udtryk. Makeuppen bestod af en flawless hud og naturlige læber. Nogle af modellerne havde et hint af guld, lagt på midten af øjenlåget.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar