3 vinter beauty trends – Mørke Shiny Læber, Masculine Side & Super-Graphic

3 vinter beauty trends – Mørke Shiny Læber, Masculine Side & Super-Graphic

vinter skønheds trends, mørke læber, grafisk eyeliner

Nu er vi kommet ind i november måned og dermed er det officielt vinter! Dertil følger der selvfølgelig også nye beauty trends fra de store modeshows! Der er altid så mange fine looks om vinteren, hvor makeuppen typisk bliver lidt mørkere og mere dramatisk. Læs med når vi viser dig tre trends, som bliver populære denne vinter.

1. Blackest Blackcurrant

De bærfarvede, mørke og mere dramatiske nuancer, bliver helt klart den største trend til læberne denne sæson! Det har i lang tid været populært med de helt matte læber, men nu er de ultra shiny læber inde i billedet igen. Det kunne man blandt andet se til Dior og Louis Vuitton’s shows, hvor modellerne havde flotte glossy sorte-kirsebærfarvede læber.

2. Masculine Side

I mange sæsoner har midterskilningen med lette wavy bølger været populært, hvilket fik denne nye trend til at skille sig ud! En helt lige sideskilning, hvor håret bliver samlet i en lav hestehale. For virkelig at understrege det mere maskuline look, kan man bruge en smule af ghds total volume foam, til at lave et sleek wet-look.

3. Super-Graphic

Ved flere af de store modeshows, så man den grafiske liner. Ikke blot en bred winged liner, men makeupartisterne havde virkelig sluppet fantasien løs, og lavet nogle super cool looks, med en sort eyeliner. Modellerne fra blandt andet Kenzo og Oscar de la Renta, havde en sort graphic liner, mens andre modehuse som Fendi, havde brugt friske farver som lilla, gul og grøn til at lave en kreativ eyeliner på modellerne.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar