3 vinter hårtrends du må prøve i 2017

3 vinter hårtrends du må prøve i 2017

vinterlooks 2017, vinter hårtrends 2017

Selv om det er vinter, behøver du ikke gemme håret helt væk eller lade være med at style det. Der findes nemlig mange fine looks denne sæson, som både egner sig til hverdag og fest! Læs med når vi giver dig tips og viser dig nogle af vores favoritter.

1. Bobby pins

Dette er en super nem måde at transformere en helt almindelig frisure, til et “catwalk ready” look. Blot ved hjælp af nogle hårnåle! Du kan enten sætte dit hår i en stram, lav hestehale og pynte med hårnåle på hver side. Eller “spice” en elegant frisure op med hårnåle, så den får lidt mere kant og bryder det klassiske look. Brug dem også til en “swept back” frisure, som er helt glat på toppen og får mere tekstur i længden, som på billedet. Brug gerne kontrast farver, hvis du fx er blond så prøve med sorte hårnål. Hvis du er mørkhåret så prøv med hvide eller guldfarvede hårnåle. Udover at det ser cool ud, hjælper de også med at holde din  frisure på plads. For at få mere tekstur i håret kan du bruge Classic Wave Wand, som skaber et lækkert naturligt fald i håret.

2. Braids

Fletninger er noget vi aldrig trætte af! Der er så mange forskellige muligheder for looks og frisurer med fletninger. En af vores store favoritter er sildebensflet! Du kan enten flette alt dit hår i en stor sildebensfletning, eller du kan også tage mindre sektioner og lave små sildebensfletninger,  som er placeret tilfældigt i håret. Det må gerne se lidt “messy” ud, derfor er det en god idé at hive lidt i fletningerne, så de får det helt rigtige look. Du kan se vores fletteguide her.

3. Waves

Dette er en klassikker, nemlig bløde bølger. Dette look svigter aldrig og er altid en sikker vinder, hvis du er usikker på, hvad du skal gøre med dit hår. Spray først med Curl Hold Spray, som giver bedre hold til dine krøller og indeholder varmebeskyttelse. Derefter kan du lave naturlige bølger med Platinum styleren. Lad bølgerne køle helt, inden du redder dem forsigtigt igennem med dine fingre. Afslut med hårspray for et bedre hold. Se vores guide til bølger med dit glattejern her.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar