3 vinter trends til dit hår

3 vinter trends til dit hår

winter

Vi holder hele tiden øje med de seneste looks og tendenser i modeverdenen. Til vinter er det krøller, hårpynt og hestehaler der har domineret catwalken! Vi giver dig tips til hvordan du selv kan bruge disse trends til hverdag og til fest.

1. Let it curl

I lang tid har det været de lidt store, bløde og glam krøller, som har været at se i modebilledet. Nu er der blevet spottet flere shows, hvor modellerne var stylet med mindre krøller og hårets egen struktur fremhævet. Det må gerne se mindre sat ud og fremstå lidt mere pjusket og tilfældigt. Et stort yay hvis du er født med naturlige krøller! Hvis ikke kan du selv genskabe looket med med en krøllestav og en naturhårsbørste. Start med at preppe håret med Curl Hold Spray, krøl derefter håret i små sektioner med Creative Curl Wand. Brug Narrow Dressing Brush til at rede krøllerne igennem og toupere en smule. Så får får du det naturlige look!

2. Bling it up

Hårpynt er blevet super populært! Du behøver ikke gå “all in” som til Alexander McQueen modeshow, men udvælg et eller to flotte hårspænder, til at pynte din frisure med. Du kan også bruge velour hårbånd eller være kreativ med kæder og funklende sten. Kun fantasien sætter grænser, og denne vinter handler det om “more is more”!

3. Sleek sides

En lav sleek hestehale har været populær i år. Til vinter krydres den med en skarp sideskilning – det gør den kun endnu mere cool! Start med at spraye Heat Protection Spray i hele håret, for at beskytte det imod varmen fra styleren. Brug derefter en platinum styler, til at få håret helt glat. Lav en skarp sideskilning og saml håret i en lav hastehale. Brug hårspray til at fiksere frisuren og for at få det helt “sleek” look. Brug looket til hverdag og transformer det om til aften, med et par store øreringe og røde læber.

Ingen Kommentarer

Post Kommentar