4 frisurer fra catwalken

4 frisurer fra catwalken

Naturlige krøller, helt lige og glat, lysnet hår og opsatte frisurer, er nogle af de trends vi har set på SS17 catwalken. Vi har scrollet igennem flotte billeder fra inspirerende fashion shows og har udvalgt fire frisurer, som vi var ekstra vilde med!

90s Style Straight

Midterskilning, perfekt lige og glat hår – so 90’s! Søstre Gigi Hadid og Bella Hadid var nogle af dem, der gik ned ad catwalken med dette look til Versaces show. Vi fik med det samme lyst til at gøre dem kunsten efter. Opdel dit hår i mindre sektioner og spray det med Straight & Smooth Spray. Den er med til at mindske frizzy hår, samtidig med at den også indeholder varmebeskyttelse. Arbejd derefter Platinum styleren gennem dine sektioner af hår. Lav en skarp midterskilning med spidsen af ​​Narrow Dressing Brush. Brug Final Shine Spray i længder for at gøre dit hår endnu mere skinnende, og afslut med Final Fix Hairspray for evt. at lægge baby hår ned og få hold til frisuren.

Bleached Out

Til Alexander Wang’s show fik mere end end 20 modeller afbleget deres hår, for at skabe det sommerlige surf look, med tekstur og bølger. Du kan også skabe det casual beach hair look ved hjælp af Root Lift Spray, som tilfører håret mere grit og hold. Arbejd produktet godt ind med din hårtørrer. Krøl derefter håret med Classic Wave Wand. Når krøllerne er afkølet, kan du bruge fingrene til nemt at redde krøllerne ud. Denne frisure passer godt sammen med en naturlig og sommerlig makeup.

Naturlige Krøller

Hvis du er født med naturlige krøller, så er det nu de skal vises frem! Det naturlige look blev set på flere af SS17 catwalk, både i form af korte afroer og skulderlange varianter. Hvis du er en af ​​dem, der er så heldige at have krøller fra naturens side, så skal du “embrace” dem i alle dens former og naturlighed. En god måde at fremhæve dine naturlige krøller er ved fx at bruge Total Volume Foam. Et par pump i håndklædetørt hår og på med en difusser på din Air Hair Dryer. Kram derefter håret op mens du fønner det, og voilá du har på bedste vis fremhøvet dine krøller.

Smalle Fletninger

Til Roberto Cavalli showet havde modellerne fået lavet smalle fletninger, i deres løse 70’er inspirerede bølgede hår. Det gav en lækker bohemian festivalsvibe. Du kan selv genskabe looket med dit glattejern. Brug Platinum styleren til at lave bløde bølger, og flet små tilfældige fletninger ind i dit hår. Du kan blandt andet se, hvordan Camilla lavede sine boheme krøller og fletninger her.

Vi er nysgerrige, har du en favorit? 🙂

Ingen Kommentarer

Post Kommentar