4 ting du skal vide før du går til frisøren

4 ting du skal vide før du går til frisøren

Ofte har man en specifik frisure eller hårfarve i tankerne når man leger med idéen om at ændre look. En ny klipning eller farve kan virkelig være en selvtillidsbooster! Men det kan bestemt også være det modsatte … derfor er det vigtigt at du tænker det igennem før du sætter dig i frisørstolen. Læs vores 4 tips her, så du kan sikre dig det helt rigtige look!

1. Ansigtsform og hår tekstur

Alle ansigtsformer har forskellige frisurer som passer bedst til netop dem. Når du ved om du har en oval, rund, firkantet eller hjerteformet ansigtsform er det langt nemmere at finde ud af hvilken frisure du skal gå efter. Den bedste måde du kan finde ud af det på, er at kigge på din kæbelinje og bedømme hvilken form den har. F.eks har firkantet ansigtsformer en bred kæbelinje og ofte en mere kantet hårgrænse, hvor ovale ansigtsformer har en smallere kæbelinje og er bredere ved tindingerne. Det er også en god idé at finde ud af hvilken tekstur dit hår har. Uanset om du har fint, tykt eller krøllet hår er det vigtigt, at have realistiske forventninger til hvad der kan lade sig gøre og klæde din ansigtsform og tekstur. Prøv derfor at find inspiration ud fra nogen som har samme hår tekstur og ansigtsform som dig.

2. Livsstil

Dette er også et vigtigt punkt at have i mente. Hvordan ser din hverdag ud, er den travl og er der ikke så meget tid til styling? Så vælg en frisure, som er let at vedligeholde og style. Gå efter en frisure som også kan fungerer efter et hurtigt bad og en føntørring. Tænk f.eks på Rosie Huntington og hendes moderne frisure, som er simpel men består af mange etager som skaber en masse volume. Til det look kan du bruge Classic Wave Wand og Total Volume Foam for at opnå looket.

3. Konsultation

Hvis du fortsat er usikker på hvilken frisure, der vil klæde dig, kan du bestille tid til konsultation hos en frisør. Frisøren kan så hjælpe dig og guide dig til hvilken frisure der vil skabe det bedste look til dig. Det er også en god idé at samle nogle inspirationsbilleder af den frisure og farve du har i tankerne, så kan din frisør bedre forstå hvad du er på udkig efter. Find en salon tæt på dig her.

4. Vær sikker

Og sidst, men ikke mindst … uanset om du skal have en helt ny hårfarve eller klippe 12 cm af, så vær helt sikker. Der er ingen vej tilbage når du har lagt lokkerne i saksen. Der er ingen grund til at være super spontan her, tænk det godt igennem før du bestemmer dig for at gå til frisøren. Better to be safe than sorry!

Ingen Kommentarer

Post Kommentar